Начало Медия Статии Лайфстайл Ева Лонгория - "Харесвам 40-те си години"

Медия

Ева Лонгория - "Харесвам 40-те си години"

1883

Някои хора казват, че е трудно за жените да изглеждат прекрасно, след като преминат 40. Но великолепната Ева Лонгория опровергава това безапелационно. Тя е вдъхновила редица жени да поддържат формата си и наскоро сподели своите фитнес тайни в подробности с всичките си фенове. Ако си задавате въпроса как подържа своята 157 см фигура в идеални пропорции, ще ви отговорим тук:

Красивата Ева прави много упражнения. Тя има специална привързаност към пилатес, но отделя време и за кикбокс и йога. Рутинната й тренировка в ежедневието започва с аеробика, следва бягане за пет или десет минути. След това прави много разнообразни упражнения за корем, ръце, крака, гърди и гръб, като прави най-малко три пъти по 15 повторения на всяко упражнение.

Талантливата актриса смята, че постоянните тренировки я правят щастлива и й предоставят енергия. Когато не спортува и не работи, (което е рядкост), тя се чувства сънлива.

Ева настоятелно призовава всички свои фенове да тренират редовно. Тя вярва, че никой не е твърде зает, за да не намери малко време за тренировка. Сексапилната актриса има един съвет за хората, които се чувстват нерешителни преди тренировка и той е: "Просто го направи."

 

Комбинирайте тренировка и диета, за да получите резултати

Ева смята, че ако някой бяга по 20 мили на ден и не получава резултати, той трябва да се фокусира върху подобряване на диетата си. По същия начин, ако някой се храни все още нездравословно, той трябва да се съсредоточи върху промяна на това. Комбинация от диета и тренировка е това, което води до резултати и няма преки пътища до това. 

Красивата жена обича да яде много зеленчуци и протеини. Тя също знае как да промени диетата си, за да донесе трансформация в тялото й. Така например, когато трябва да отслабне, тя просто отрязва цялата захар и продукти със скорбяла от диетата си и стои далеч от ориз, хляб и тестени изделия. Това продължава 3 месеца и в един момент дори няма глад за въглехидрати. Това действа безотказно и винаги постига желаните резултати. Идеална фигура, завладяваща усмивка, перфектен стил - това е Ева Лонгория!

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ