Начало Медия Статии Любопитно Бръчките издават характера ни

Медия

Бръчките издават характера ни

708

Много хора са наясно с факта, че по бръчките на лицето могат да се установят особености на характера на даден човек, да се разгадаят неговите типични наклонности и скрити тревоги. Всъщност по тези специфични белези на времето може да се чете като по книга, при това не само относно характера, а и за здравословното състояние. Например, горната част на лицето (очите и челото) съответства на психо-емоционалното състояние. Паралелните вълнообразни линии на челото издават напражение, преумора и стрес. Освен генетично обусловените бръчки съществуват и множество допълнително натрупани. Те разкриват, че в дадена част от организма съществува проблем.

Бръчка между веждите – вертикалната линия, разположена в горната част на носа, често е знак за проблеми в областта на стомаха. Линията между веждите, разположена по-вдясно, може да бъде знак за нарушаване на функциите на черния дроб и жлъчката, а в ляво – за проблеми с далака. Наличието на напречна бръчка се приема за симптом на дисфункция в областта на шията и тила.

Бръчки в областта на носа и устата – дълбоките симетрични назолабиални бръчки от лявата и дясната страна говорят за нарушени функции на стомашно-чревния тракт.

Вертикални фини бръчици над горната устна – може да се каже, че са типични повече за жените. Тези знаци подсказват за възможно гинекологично заболяване. Вертикалните линии в ъглите на устата говорят за пренапрегнатост и прекалена чувствителност. Характерни са за пушачките.

Бръчки в областта на брадичката – напречна гънка, разположена между долната устна и брадичката, сигнализира за проблеми с черния дроб или някакво заболяване в тазовата област.  

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ