Начало Медия Специалистът съветва Ампулите - терапия за здрава коса

Медия

Ампулите - терапия за здрава коса

1279

Когато искате да почувствате косата си по-различна, да възвърнете живота в нея, да я видите отново раздвижена и лъскава, най-сигурния начин е да ѝ дадете това, от което се нуждае в чисто съдържание по възможно най-бързо усвоимия за нея начин. Това може да стане с високо концентрирани ампули за коса, каквито предлага италианския бранд за професионална козметика за коса MILK SHAKE. Вариантите са няколко в зависимост от проблема на клиента:

  • Ампули за изтощена и химически третирана коса - обогатени с млечни протеини, витамини, плодови екстракти и масло от жожоба. С тяхна помощ косата ще възвърне детската си жизненост и красота. Перфекно лечение за сухи и разцепени краища.
  • Ампули за възстановяване и лечение на силно увредена коса - висока концентрация на ценни аминокиселини, протеини и органичен екстракт от растението Муру муру. тези ампули предлагат цялостна система за преструктуриране на косъма, съставките действат директно на кутикулата на косъма и по този начин го "ремонтират" и възстановяват.
  • Ампули против косопад - с екстракт от индийското дърво кино. Изключително ефективни в борбата с прекомерния косопад, като силно защитават и укрепват луковицата и възстановяват нормания цикъл на растеж. Клиентите на фризьорския салон на Jean d'Arcel cosmetique center споделят, че косопада спира още на четвъртата ампула.

 

Коментари към Статията

Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ