Начало Козметика Козметика за тяло Маска за Тяло с Ламинария Дигитата и Гуарана

Маска за Тяло с Ламинария Дигитата и Гуарана

Арт.№ 0
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Детоксикираща таласо маска от водорасли, която активно подобрява метаболизма. Има изключително детоксикиращо действие и придава на кожата незаменима еластичност. Активните съставки Ламинария дигитата и Гуарана са безценни помощници в борбата с целулита. Ламинария произхожда от Северния Атлантически океан, и съдържат висок процент на минерали, микроелементи, манитол (захар) и растителни протеини. Активните вещества стимулират най-вече липидния метаболизъм. А той стимулира клетъчния метаболизъм на местно ниво, има силен дехидратиращ ефект и премахва метаболитните отпадъци. Затова се употребява при процедури за оформяне на фигурата. Това е растението, което съдържа най-много йод. Има детоксикиращо антисептично, дрениращо и отслабващо действие върху кожата. Гуарана е влечащо растение от семейството на клен, с произход басейна на река Амазонка. Нейните червени плодове с горчив вкус и семена се характеризират с висока концентрация на кофеин (около 4-8% в сухо вещество). Гуараната има стимулиращият ефект на кафето. Въпреки това, противно на кофеина в кафето, кофеинът в гуараната се отделя малко по-малко, и по този начин ефектът продължава по-дълго. Различният ефект се дължи на факта, че кофеинът от семена на гуарана се свързва с дъбилни вещества, които напълно се разграждат при освобождаването на кофеина в кафето. Гуараната е добре позната на хората от региона на река Амазонка от векове. Измити и обелени семена се стриват на светлокафяв прах, разреден с вода и подсладен с мед, се превръща в приятна напитка с подобен стимулиращ ефект като кафе, която също така намалява чувството на глад. Гуараната съдържа повече кофеин от кафето или чаят. Процентът на танинови вещества е приблизително 25%, което допълнително удължава действието на кофеина. Освен това тя съдържа теобромин и теофилин, вещества, които се добавят към някои от така наречените енергийни напитки. В козметичните продукти се използва като тонизираща и енергизираща кожата съставка.

Методът за отслабване с водорасли, разработен от Jean d’Arcel се прилага в 4 основни фази: пилинг за кожата, което цели да отстрани мъртвите клетки и улесни пенетрацията на следващите продукти. Нанасяне на серум концентрат, който е разработен специално за третиране на зони с мастни натрупвания, антицелулитен масаж и водорасли, които имат отслабващ и стягащ ефект. Подходящи зони са: ръце, бедра, ханш, корем, ханш, бюст, талия и гръб.

Предимства:

 • Видимо подобряване и еластичност на кожата.
 • Снабдяване на кожата с безценни минерали и органични вещества.
 • Антицелулитно действие.
 • Подобряване обмяната на веществата.
 • Интензивна хидратация.
 • Отлична пенетрация на заложените активни съставки.
Стъпка 1: Дълбоко почистване.
ПО ИЗБОР:
 • Скраб за Тяло с Морски Соли 500 мл. /артикул № 726/ разбърква се предварително заради утаените на дъното частици. Нанася се върху суха кожа и се масажира докато се стопят малките гранули от топлината на тялото.
 • Маска за Отслабване с Водорасли 3 л. /артикул № 7260/ разбърква се предварително заради утаените на дъното частици. Нанася се върху суха кожа и се масажира докато се стопят малките гранули от топлината на тялото.

Стъпка 2: Серум концентрат.

ПО ИЗБОР:

 • Серум с Моделиращо и Стягащо Действие 100 мл. /артикул № 955/ нанася се преди масажът, за да може активните частици да проникнат и да увеличат ефективността от антицелулитния масаж.
 • Серум със Стягащо Действие 100 мл. /артикул № 956/ нанася се преди масажът, за да може активните частици да проникнат и да увеличат ефективността от антицелулитния масаж.

Стъпка 3: Масаж - 20 мин.

 • Масажно Олио за Тяло 1 л. /артикул № 731/ масажното олио е противоалергично и се прави антицелулитен масаж.

Стъпка 4: Маска.

 • Маска за Отслабване с Водорасли 4 кг. /артикул № 784/ за терапия корем, ханш и бедра са нужни 200 гр. Смесват се в 500 мл. топла вода и се разбърква до хомогенна смес. Нанася се като маска с ръце или широка шпатула. След това клиента се увива с фолио и одеяло. Оставя се да действа около 30 мин. и се отмива с топла вода.
Стъпка 5: Отмиване.

Пакет:

Пакет: 599.00 лв.
Себестойност на една процедура: различна в зависимост от зоната.
Препоръчителна цена: различна в зависимост от зоната.
Времетраене: 60 мин.

Забележка: терапията не се препоръчва при бременност, риск от образуване на тромби, разширени вени и болести на лимфната система.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Маска за Тяло с Ламинария Дигитата и Гуарана

Маска за Тяло с Ламинария Дигитата и Гуарана

THALASSO BODY
 • Инфо
 • Документи
 • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ