Начало Тип кожа Зряла кожа Лифтинг Концентрат 2

Лифтинг Концентрат 2

Арт.№ 8850
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Активен попълващ бръчките лифтинг серум номер 2. Придава на кожата гладкост и плътност. Абсорбира се от кожата и комбиниран с другите продукти от терапия Шин Тай активно се бори в признаците на старостта. Идеално средство под крем за масаж и под маска.

Предимства:

  •  Ексклузивен концентрат терапия срещу главните причинители на бръчки.

Употреба:

Нанася се върху цялото лице.

Размер: 60мл.

Активни съставки

Олио от Царевица

Бледо жълто масло, което се придобива чрез пресоване на царевични семена. Обогатява се с кислород и така внася кислород в кожата, като по този начин подобрява микроциркулацията на кожата. Маслото от царевица възстановява липиди, бори се със стареене на кожата, има много добра поносимост от кожата, действа противовъзпалително, стимулира кръвообращението, успокоява кожата и отпуска мускулите.

Ателоколаген - вид протеин с дълги фибри

Вид протеин с дълги фибри, който предимно се среща в дермата, но също така и в мускулите, сухожилията и ставните връзки. Колагенът формира структурата на съединителната тъкан. Колагеновите влакна се състоят от отделни молекули колаген, които се свързват и образуват влакна - кръстосани връзки извън клетките. Новите дебели влакна придават на дермата здравина и сила. След това влакната колагенови молекули губят своята разтворимост и от разтворим колаген става неразтворим колаген. Въпреки това, само разтворим колаген е в състояние да съхранява вода и осигурява оптимална влажност на кожата. Съдържанието на разтворим колаген намалява с увеличаване на възрастта. Затова в козметичните продукти се добавя разтворим колаген, който дълбоко овлажнява кожата, подобрява нейната еластичност и вид, като цяло кожата става по-финна.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Масло от Соя

Соята е една от най-древните селскостопански култури. Тя съдържа омега З и омега 6 полинаситени мастни киселини, лецитин фосфолипид с особена структура, играещ изключително голяма роля за липидния метаболизъм. Соевите белтъци са уникални сред растителните протеини, тъй като съставът на техните незаменими аминокиселини е много близък до състава на белтъците от животински произход. Масло от соя е богато на витамини от групата В, D и Е, наричани още витамини на младостта и дълголетието, микроелементи - желязо, калций, калий и фосфор, както и на комплекс от други изключително важни биологично активни природни компоненти. Масло от соя подхранва и прави кожата еластична, влиза в състава на продукти за масаж.

Характеристики на Продукта

ЕфектПовдигане, лифтинг, изпъване
Еластичност
Хидратация
Бръчки по лицето
Кашмирена мекота

Документи за сваляне

Facebook коментари

Лифтинг Концентрат 2

Лифтинг Концентрат 2

MIRATENSE
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ