Начало Тип кожа Зряла кожа Лифтинг за Зоната Около Очи и Устни

Лифтинг за Зоната Около Очи и Устни

Арт.№ 1115
0.0/5 от общо 0 оценки
177.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Неслучайно кожата около очите и устните е първият издайник на възрастта. В днешно време има начин да забавим хода на образуване на бръчки, като използваме продукти с активен ефект върху еластичността и плътността на кожния профил. Това е възможно чрез използване на постоянна грижа от нежен филм от коприна и колагенови пептиди, които имат лек дренажен ефект и така повлияват тъмните кръгове и подутините в елегантната зона на околоочния контур. Ефектът се усеща още при първото нанасяне, а при продължителна употреба цялостния вид е променен.

Предимства:

  • Високоефективна грижа за зоната около очите и устата.
  • Кремът съдържа активна ДНК защита за особено чувствителната кожа около очите и устата.
  • Леко изразената пигментация в зоната около очите и устата е видимо защитена от фини линии и бръчки.
  • Премахва тъмните кръгове и торбичките благодарение на дренажния ефект.
  • Предпазва от негативните влияния на околната среда.

Употреба:

Нанасяйте сутрин и вечер след почистване в зоната около очите и устата.

Размер: 30мл.

Активни съставки

Екстракт от Розмарин

Изключително ароматен и съживяващ растителен екстракт, който засилва чувството на благосъстояние, стимулира кръвообращението и действа бактерицидно. Екстрактът от розмарин се добива от цветовете и листата на растението, с нотки на евкалипт, камфор, смола и леко горчив вкус. Името розмарин е взето от латински ros marinus, и означава 'морска роса'. Екстрактът от розмарин е мазен - дължи се на слънчогледовото масло. Листата на розмарина съдържат силно етерично масло и са богати на феноли. Външно, розмаринът действа за стимулиране на кръвообращението и следователно се използва за бани при лечението на сърдечно-съдовата недостатъчност, както и циркулационни нарушения, а също подагра и ревматизъм. Маслото от розмарин има силен антисептичен ефект, изключителен антиоксидант и предпазва кремовете от гранясване. Екстрактът от розмарин действа като мощен активно бактерицидно вещество, без да дразни чувствителността на кожата. На роговите клетки екстрактът от розмарин предлага защита срещу оксидативен стрес, вредни влияния на слънцето и околната среда. Често се разглежда като прехващач на свободните радикали. Розмаринът е активно вещество, което засилва метаболизма, той е един от огнените елементи, и е най-важното от 'червените масла'.

Екстракт от Семена на Моринга

Моринга е дърво от Индия, което се отглежда във всички тропични и субтропични райони. Тя се счита за 'дървото чудо', тъй като всички нейни части се използват главно във фармацевтиката и имат подхранващи свойства. Стрити семена от моринга се използват за пречистване на питейна вода. Екстрактът от семена на моринга е козметичена активна съставка с двойно действие - защитава кожата срещу замърсители от околната среда и я почиства, като премахва всички микрочастици, които 'задушават' кожата. Образува невидим филм от микро протеини, които отстраняват дори най-малките остатъци от замърсяване.

Trealix® - комплекс от растителни протеини и захар

Trealix е комбинация от растителни гликопротеини със захар (трехалозен, известна още като „захар на живота” - библейската манна, храната на израелтяните по време на дългите им пътувания). Това е захарта, чрез която пустинните растения са в състояние да оцелеят при екстремни условия. Trealix подобрява снабдяването на кожата с влага, и я защитава от изсушаване. Кожата незабавно и продължително подобрява своята визия и е хидратирана в дълбочина.

Екстракт от Коприна

Коприната произхожда от бялата пеперуда (наречена копринен молец или черничев копринен молец). Копринените влакна, с които се преде пашкул, съдържат над 20 различни аминокиселини и 75% копринени фиброини. Последните представляват сухо вещество, което се оказва разтворимо във вода. Копринените молекули действат като малки гъби и са в състояние да съхранят влага 300 пъти повече от собственото си теглото. Те не само оставят в кожата прекрасно чувство, но също така като се свързват с влагата възстановяват структурата на кожата и тя става сияйна.

Miracell Plus® - лифтинг комплекс от хексапептид с клетъчен бустер

Miracell Plus е комбинация от хексапептид с клетъчен бустер. Хексапептидът стимулира синтеза на елементи от извънклетъчното пространство (например структура тъкан). Той укрепва естествените механизми на кожата за самовъзстановяване, подобрява връзките между епидермиса и дермата, ускорява зарастването на рани и предотвратява образуването на белези.
"Plus" е носител на енергия от морето, получена от вид планктон (Artemia Salina). Тази енергия "събужда" уморените и заспали клетки, стимулира клетъчната активност и производството на колаген и фибронектин.

Deinox HL- активен комплекс с ефект подобен на ботокс

Delinox HL е мощна комбинация от 2 активни вещества - хидрофилен и липофилен. Delinox HL има бърз и обратим миорелакс ефект (подобен на Botox®). Хидрофиленът се извлича от кресон, а липофилнът от пшеничен протеин. Delinox HL увеличава плътността на дермата и епидермиса чрез синтез на колаген I и колаген III и стимулира кератиноцитните жизнени процеси.

Флавоноид от Мандарина

Флавоноидът от мандарина представлява активен комплекс от три високоефективни вещества (хексперидин, дипептид, терапептид) на основата на мандарини. Хесперидинът подпомага правилното функциониране на капилярите и кръвоносните съдове. Дипептидът е ефективен стимулант на лимфния поток и микроциркулацията. Терапептидът подобрява здравината и еластичността на кожата. Комплексът от трите активни вещества, които образуват флавоноидът от мандарина, имат силен общ ефект срещу подпухнали очи. Затова той се използва в състава на околоочни продукти.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Еластичност
Подхранване
Повдигане, лифтинг, изпъване
Против тъмни кръгове
Бръчки под очите
Против торбички под очите

Документи за сваляне

Facebook коментари

Лифтинг за Зоната Около Очи и Устни

Лифтинг за Зоната Около Очи и Устни

MIRATENSE

Лифтинг за Зоната Около Очи и Устни

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ