Начало Тип кожа Зряла кожа Крем Арселокс

Крем Арселокс

Арт.№ 256
0.0/5 от общо 0 оценки
77.00 лв (с ДДС)

Продуктът е изчерпан.

Информация за продукта

Крем против бръчки с 24 часово действие, подходящ за всеки тип кожа, която има зачатъци на образуване на бръчки. Активният комплекс от олигопептиди активно повлиява напрежението върху лицевите мускули като потиска свиването на мускулните влакна (ботокс ефект) и предпазва клетките на кожата от стрес. Така заличава мимическите бръчки. Кожата е видимо по-гладка и фина, а невидимата мрежа от бадемов протеин покрива лицето, защитава кожата и оставя усещане за кадифена мекота.

Предимства:

  • Сигурно средство срещу бръчки.
  • Напрежението върху лицевите мускули е намалено.
  • Има фин аромат и оставя чувство са кадифена мекота.
  • Има естествен слънцезащитен фактор.

Употреба:

Нанасяйте сутрин или вечер върху почистена кожа.

Размер: 50мл.

 

Активни съставки

Matrixyl 3000® - едногенен пептид

Matrixyl® 3000 е малък ендогенен пептид, получен чрез отделяне на съставки от извънклетъчното пространство. Пептидите регулират възстановителните процеси в клетките на кожата (зарастване на рани). В известна степен, бръчките може да се разглеждат като локални дефекти, дължащи се на липса на оздравителен процес в клетките на кожата свързан с остаряването. Клинично проучване показа, че Matrixyl 3000 може да доведе до намаляване на средната дълбочина на основните бръчки, чрез активиране на отслабените оздравителни процеси на клетките.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Витамин Е

Незаменимият витамин Е е един от трите най-често използваните витамини в грижата за кожата (в допълнение към витамин А и Д-пантенол = провитамин B5). Неговото химично наименование е алфа-токоферол. Той се среща естествено в масла от зародиш, особено в покълнало жито и соево масло. Витамин Е принадлежи към мощната група прехващачи на свободни радикали, жизненоважни за клетъчната защита. Много изследвания вече са доказали, че този витамин играе основна роля в предотвратяването на сърдечно-съдови заболявания. Той се регенерира и удължава живота на клетките, стимулира кръвообращението и потиска образуването на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове. Витамин Е участва в: защитата на клетките срещу свободните радикали, клетъчното дишане, кръвообращението, функционирането и укрепването на нервите. Други доказани действия на витамин Е са: стабилизиране на мембранните липиди, повишаване влагата в кожата, изглаждане на бръчките, подобряване на външния вид на кожата, повишаване еластичността й, предотвратяване процеса на стареене, предизвикан от UV радиация.

Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

Масло от Шеа

Това е естествено срещан растителен липид, добит от ядки на орехи от шеа дърво. Дървото расте най-вече в Централна Африка, има ядки наподобяващи на сливи, които съдържат мазнини до 50%. Маслото от шеа съдържа витамин Е, алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой и има естествен слънцезащитен фактор.

Myoxinol® - комплекс от олигопептиди

Естествен комплекс от олигопептиди получен от семената на хибискус, предлага нещо повече от намаляване на бръчките. Потиска свиването на мускулните (ботокс ефект). Предпазва клетките на кожата от оксидативен стрес. Myoxinol е патентована съставка, която се активно се бори против стареене, чрез успокояване (приспиване) на мускулите предизвикващи механични и биологични бръчки.

Multi Mineral Eenergizer - активен комплекс с мед, цинк, магнезий

Комбинация от активни вещества, която съдържа важни микроелементи като мед, цинк и магнезий. Тези микроелементи са жизненоважни за всяка клетка. Те оказват положително влияние върху енергийните процеси на клетките и подпомагат синтеза на протеини. Уморената кожа се възражда, активира и стимулира, тонусът й се подобрява.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Крем Арселокс

Крем Арселокс

RENOVAR

Крем Арселокс

Продуктът е изчерпан. | Направи запитване
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ