Начало Уреди Радиочестотен лифтинг Комбиниран уред за радиочестотен лифтинг и безиглена мезотерапия

Комбиниран уред за радиочестотен лифтинг и безиглена мезотерапия

Арт.№ BF141
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Комбиниран апарат за радиочестотен лифтинг и безиглена мезотерапия (електропорация)


1. Радиочестотен лифтинг

Радиочестотният лифтинг е съвременен метод за подмладяване, основан на базата на радиочестота, с помощта на която се увеличава синтеза на колагенови влакна и в резултат на това кожата става еластична и млада. Терапия RF е един от най-ефективните и популярни начини да се забави процеса на стареене.
Принципът е следния: движението на частици със заряд в затворен кръг между полюси създава радиочестотният поток, който среща съпротивление в тъканите и техните молекули започват силно да трептят, в резултат на което се отделя топлина. Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни мастни киселини в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфата, а след това в кръвообръщението и през черния дроб се изхвърлят от организма. Резултатът е стягане и подмладяване на кожата.

2. Безиглена мезотерапия (електропорация)

При електропорацията, за разлика от йонофорезата, се използва високоволтов ток в изключително кратки интервали от 10 µсекунди до 100 милисекунди (средно едно мигване на окото е между 300 и 400 милисекунди). Резултатът е образуването на миниатюрни хидрофилни пори (водни пътечки) в епидермиса. Всяка една хидрофилна поричка обединява 5-6 мембрани на различни клетки, като по този начин сформира трансцелуларен (междуклетъчен) път през епидермиса.

Ефектите от процедурата:

• Електропорацията помага за елиминирането на хиперпигментацията, както и за отварянето на каналите, насърчаващи повишаването обмяна на веществата в клетките и отговорни за подмладяване на кожата. Разрешават се проблеми като мимически и възрастови бръчки.
• Дава отлични резултати при лечението на косопад и алопеция
• Умножава ефектът от лекарства, допринасящи за лечението на акне

 

ПРЕДИМСТВА:

Многополюсен RF - Честота:1MHZ ;
Красив дизайн с 2 функции
Без странични ефекти
 

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Еластичност
Блясък, избистряне, освежаване
Повдигане, лифтинг, изпъване

Facebook коментари

Комбиниран уред за радиочестотен лифтинг и безиглена мезотерапия

Комбиниран уред за радиочестотен лифтинг и безиглена мезотерапия

SL
  • Инфо
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ