Начало Козметичен салон Грижа за ноктите

Грижа за ноктите

Ноктите и тяхната роля за визията


Красивите и здрави нокти отдавна не са приоритет само на жените, така, че когато говорим за маникюр и педикюр имаме предвид и мъжката част от населението. Поддържането на красиви нокти се превърна в неизменна част от нашето ежедневие. То е признак на начин на живот, издава индивидуалният ни стил, показател е за здравето и разбира се носи наслада и удовлетворение. Чрез ноктите ние изразяваме дори моментното си настроение или пък се вдъхновяваме за облеклото си. Да! Често пъти желанието да имаме крещящ цвят на ноктите определя тоалета, а не обратното. Каквато и да е причината да си направим маникюр, ние в Jean D'Arcel се стремим вашите нокти да бъдат винаги:

  • Обработени с безвредни лакове, което не съдържат формалдехид, толуен или дибутилфталат.
  • Красив маникюр, който отговаря на вашата душевност.
  • Иновативни полимерни технологии, които подчиняват дълготрайният маникюр на забързаното ежедневие /гел лак, гел, алтернативен гел/.
  • Грижа за кожата на ръцете и краката с кремове и маски със слънчева защита и пилинги с екстракт от кубинска черна захар и ароматни масла. Съдържанието на черна захар гарантира отличната приемственост от организма на всеки човек, а крехкият захарен абразив нежно ексфолира, без да нарушава хидро-липидната бариера на кожата. Подхранват кожата на ръцете и краката по неповторим начин и забавят признаците на преждевременното остаряване.
Запиши си час
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ