Назад до Зряла кожа MIRATENSE

Дневен Защитен Крем

Арт.№: 1113 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
263.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
  • Ефект: Блясък, избистряне, освежаване
  • Тип кожа: Всички типове кожа
  • Зряла кожа, MIRATENSE
Рейтинг:
Дневен Защитен Крем
Дневен Защитен Крем

Информация

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеЕластичностИзглаждане на тенаКашмирена мекотаПодхранванеРегенерация, възстановяванеХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожаМлада кожа

Видео

Активни съставки

Deinox HL- активен комплекс с ефект подобен на ботокс

Delinox HL е мощна комбинация от 2 активни вещества - хидрофилен и липофилен. Delinox HL има бърз и обратим миорелакс ефект (подобен на Botox®). Хидрофиленът се извлича от кресон, а липофилнът от пшеничен протеин. Delinox HL увеличава плътността на дермата и епидермиса чрез синтез на колаген I и колаген III и стимулира кератиноцитните жизнени процеси.

Miracell Plus® - лифтинг комплекс от хексапептид с клетъчен бустер

Miracell Plus е комбинация от хексапептид с клетъчен бустер. Хексапептидът стимулира синтеза на елементи от извънклетъчното пространство (например структура тъкан). Той укрепва естествените механизми на кожата за самовъзстановяване, подобрява връзките между епидермиса и дермата, ускорява зарастването на рани и предотвратява образуването на белези.
"Plus" е носител на енергия от морето, получена от вид планктон (Artemia Salina). Тази енергия "събужда" уморените и заспали клетки, стимулира клетъчната активност и производството на колаген и фибронектин.

Trealix® - комплекс от растителни протеини и захар

Trealix е комбинация от растителни гликопротеини със захар (трехалозен, известна още като „захар на живота” - библейската манна, храната на израелтяните по време на дългите им пътувания). Това е захарта, чрез която пустинните растения са в състояние да оцелеят при екстремни условия. Trealix подобрява снабдяването на кожата с влага, и я защитава от изсушаване. Кожата незабавно и продължително подобрява своята визия и е хидратирана в дълбочина.

Възстановяващ Серум

Осигурява отлична превенция срещу оксидацията на клетките. Дори и за предварително повредени вече кожни клетки от светлината и вредните влияния на околната среда е възможно да се активират отново клетъчните функции за защита.

Екстракт от Коприна

Коприната произхожда от бялата пеперуда (наречена копринен молец или черничев копринен молец). Копринените влакна, с които се преде пашкул, съдържат над 20 различни аминокиселини и 75% копринени фиброини. Последните представляват сухо вещество, което се оказва разтворимо във вода. Копринените молекули действат като малки гъби и са в състояние да съхранят влага 300 пъти повече от собственото си теглото. Те не само оставят в кожата прекрасно чувство, но също така като се свързват с влагата възстановяват структурата на кожата и тя става сияйна.

Екстракт от Семена на Моринга

Моринга е дърво от Индия, което се отглежда във всички тропични и субтропични райони. Тя се счита за 'дървото чудо', тъй като всички нейни части се използват главно във фармацевтиката и имат подхранващи свойства. Стрити семена от моринга се използват за пречистване на питейна вода. Екстрактът от семена на моринга е козметичена активна съставка с двойно действие - защитава кожата срещу замърсители от околната среда и я почиства, като премахва всички микрочастици, които 'задушават' кожата. Образува невидим филм от микро протеини, които отстраняват дори най-малките остатъци от замърсяване.

loading...