Начало Тип кожа Зряла кожа Дневен Защитен Крем професионален

Дневен Защитен Крем професионален

Арт.№ 3540
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Ежедневна грижа за кожата с възстановяващ анти-бръчки ефект. Формулата на този уникален продукт ефективно се бори с признаците на остаряване на кожата и придава на профила необикновено нежен и омекотен вид. Лифтинг формулата съдържа екстракт от чиста коприна, която се добива като коприна от буба се потопи във вода. Така на повърхността се отделят молекули с уникално за кожата действие. Това е естествена ДНК защита, а хидратиращите компоненти попиват и придават младежки вид и сияние на лицето. Кожата е напълно обновена и тотално подмладена. Естествените активни съставки, които имат отлична приемственост правят този крем подходящ за всеки тип кожа и възраст. Особено в годините, когато грижата на кожата е от особено значение за предотвратяване на бръчките.

Предимства:

  • Предотвратява бръчки.
  • Изключителна приемственост
  • Активно защитава кожата от образуване на мимически бръчки и хидратира в дълбочина.
  • Кожата изглежда по-млада и сияйна.

Употреба:

Нанесете 2мл. сутрин върху почистена кожа и с масажни движения разнесете докато попие.

Размер: 100мл.

Активни съставки

Екстракт от Семена на Моринга

Моринга е дърво от Индия, което се отглежда във всички тропични и субтропични райони. Тя се счита за 'дървото чудо', тъй като всички нейни части се използват главно във фармацевтиката и имат подхранващи свойства. Стрити семена от моринга се използват за пречистване на питейна вода. Екстрактът от семена на моринга е козметичена активна съставка с двойно действие - защитава кожата срещу замърсители от околната среда и я почиства, като премахва всички микрочастици, които 'задушават' кожата. Образува невидим филм от микро протеини, които отстраняват дори най-малките остатъци от замърсяване.

Trealix® - комплекс от растителни протеини и захар

Trealix е комбинация от растителни гликопротеини със захар (трехалозен, известна още като „захар на живота” - библейската манна, храната на израелтяните по време на дългите им пътувания). Това е захарта, чрез която пустинните растения са в състояние да оцелеят при екстремни условия. Trealix подобрява снабдяването на кожата с влага, и я защитава от изсушаване. Кожата незабавно и продължително подобрява своята визия и е хидратирана в дълбочина.

Екстракт от Коприна

Коприната произхожда от бялата пеперуда (наречена копринен молец или черничев копринен молец). Копринените влакна, с които се преде пашкул, съдържат над 20 различни аминокиселини и 75% копринени фиброини. Последните представляват сухо вещество, което се оказва разтворимо във вода. Копринените молекули действат като малки гъби и са в състояние да съхранят влага 300 пъти повече от собственото си теглото. Те не само оставят в кожата прекрасно чувство, но също така като се свързват с влагата възстановяват структурата на кожата и тя става сияйна.

Miracell Plus® - лифтинг комплекс от хексапептид с клетъчен бустер

Miracell Plus е комбинация от хексапептид с клетъчен бустер. Хексапептидът стимулира синтеза на елементи от извънклетъчното пространство (например структура тъкан). Той укрепва естествените механизми на кожата за самовъзстановяване, подобрява връзките между епидермиса и дермата, ускорява зарастването на рани и предотвратява образуването на белези.
"Plus" е носител на енергия от морето, получена от вид планктон (Artemia Salina). Тази енергия "събужда" уморените и заспали клетки, стимулира клетъчната активност и производството на колаген и фибронектин.

Deinox HL- активен комплекс с ефект подобен на ботокс

Delinox HL е мощна комбинация от 2 активни вещества - хидрофилен и липофилен. Delinox HL има бърз и обратим миорелакс ефект (подобен на Botox®). Хидрофиленът се извлича от кресон, а липофилнът от пшеничен протеин. Delinox HL увеличава плътността на дермата и епидермиса чрез синтез на колаген I и колаген III и стимулира кератиноцитните жизнени процеси.

Възстановяващ Серум

Осигурява отлична превенция срещу оксидацията на клетките. Дори и за предварително повредени вече кожни клетки от светлината и вредните влияния на околната среда е възможно да се активират отново клетъчните функции за защита.

Характеристики на Продукта

ЕфектКашмирена мекота
Еластичност
Подхранване
Блясък, избистряне, освежаване
Бръчки по лицето
Регенерация, възстановяване
Хидратация

Документи за сваляне

Facebook коментари

Дневен Защитен Крем професионален

Дневен Защитен Крем професионален

MIRATENSE
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ