Начало Козметика Козметика за тяло Дехидратиращ Тоник

Дехидратиращ Тоник

Арт.№ 300
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Дехидратиращ тоник за тяло с отслабващ и детоксикиращ ефект. Разработен е специално за увивен отслабващ метод. Изкарва токсините от организма чрез дехидратиране, вследствие на което на клиента му се пие много вода. Редовната употреба на този метод в комбинация с антицелулитни масажи и таласо маски води до незабавен резултат, който разбива мастни депа, смалява обиколката и изкарва токсините от организма. Увивният метод се прилага самостоятелно за деня, а останалите процедури и масажи в другите дни на програмата за отслабване и детоксикиране.

Важно!!! Още на първата процедура обиколката на ханша е с до 3см. разлика. Това се дължи на дехидратиращият ефект. Разбира се, след като клиента пие вода теглото ще се възстанови. Но токсините ще са излезли!

Съвет! Тази процедура е изключително подходяща като старт при програма за отслабване не само заради детоксикацията, но и заради незабавния ефект.

Предимства:

  • Дренира.
  • Отслабващо действие.
  • Детоксикиращо действие.

Употреба:

50мл. от тоника се смесва със 50гр. морски соли и 1,5л. топла вода около 35 градуса. Потапят се бандажи с еластичен бинт, докато попият добре. Без да се изстискват прекалено от течността започва увиване на тялото. Внимавайте да стягате добре. Увийте цялото тяло или проблемните зони. Сложете клиента да легне, покрийте с фолио и одеяло и оставете съставките да подействат около 20-30мин.

Развийте и отмийте тялото. В деня на тази терапии не се препоръчва антицелулитен масаж. Терапията е отлична за комбиниране при цели отслабващи програми.

Размер: 500мл.

Активни съставки

Екстракт от Азиатска Центела

Това растение идва от субтропични райони в Индийския океан. Нарича се още 'тигърска трева' и играе важна роля в аюрведичната медицина. Екстрактът се добива от диворастящото растение Азиатска центела и съдържа две важни киселини, които са научно тествани и тяхната ефикасност е била потвърдена. Действието му се изразява в повишаване на синтеза на колагенови влакна и фибробласти, подобрява дренирането на кожата и лимфната дейност. Засилва способността на кожата да усвоява активните вещества и подобрява нейната еластичност. Екстрактът от Азиатска центела има изглаждащ ефект върху кожата и се бори ефективно с целулита. Контролира размера на порите и подпомага тяхното свиване.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Кофеин

Кофеинът се съдържа в семена и листа на чай и кафе, в какаови и кола дървета. В най-големи количества се сдобива от листата на чая и като продукт при производството на безкофеиново кафе. Кофеинът стимулира процеса на разграждане на липидите, стимулира и тонизира. Ускорява дренирането на течности и подобрява кожата чрез стимулиране синтеза на колаген.

Биофлавоноиди - вещества с ефект, подобен на антиоксидантите

Биофлавоноиди имат ефект подобен на този на антиоксидантите. Те притежават противовъзпалително и витаминизиращо действие, укрепват стените на кръвоносните съдове и нормализират мастния и белтъчния обмен в клетките. Биофлавоноидите съхраняват здравето и младостта на кожата и предотвратяват преждевременното стареене.

Характеристики на Продукта

ЕфектАнтицелулит

Документи за сваляне

Facebook коментари

Дехидратиращ Тоник

Дехидратиращ Тоник

THALASSO BODY
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ