Назад до Чувствителна кожа ARCELMED

Дермален Избелващ Концентрат професионален

Арт.№: 7374 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
70.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Дермален Избелващ Концентрат професионален
Дермален Избелващ Концентрат професионален

Характеристики

Ефект
Био - пилингИзглаждане на тенаИзсветляване на петна
Тип кожа
Всички типове кожаЧувствителна кожа

Видео

Активни съставки

L-carnitin - бета хидрокси киселина, органична въглена киселина

L-carnitinе бета-хидрокси киселина, органична въглена киселина. Силно хигроскопична подобно на аминокиселината. L-carnitinе вещество, което се среща в природата и е подобен на витамините. Той играе съществена роля в енергийния метаболизъм в клетките на хора, животни и растения. L-carnitin действа като рецепторна молекула и активира мастните киселини в клетъчните органели като митохондриите, които последователно упражняват тази функция с коензим А. Също така L-carnitin е бета-хидрокси киселина с отличени пилингови свойства, които са значително по-леки за кожата от тези на алфа-хидрокси киселите и имат приятелска рН стойност. L-carnitin подобрява регенерацията на клетките в роговия слой и в същото време е много нежен и без раздразнения за кожата.

Екстракт от Лиственица - дърво

Листвениците са листопадни дървета от семейството на борови дървета, достигащи на височина до 15-50 м. и са разпространени в хладните части на умерения пояс в северното полукълбо. Екстрактът от лиственица е мощен хидратиращ агент, който активно въздейства върху дълбочината на бръчките, еластичността и блясъка на кожата. Засилва синтеза на колаген и спомага да се блокира оксидацията на витамин С. Възстановява увредените вследствие на стреса клетки.

Избелващ Комплекс

Избелващият комплекс представлява субстанция от две активни вещества - екстракт от маргаритки + арбутин. Първият задържа образуването на меламин и спира предаването му до клетките на кожата, като по този начин намалява непривлекателните възрастови петна по кожата. Арбутинът е гликозид, съдържащ се в мечото грозде, той инхибира ензима тирозиназа, катализиращ превръщането на тирозина в меланин.

loading...