Назад до Зряла кожа RENOVAR

Богат Крем Арселокс професионален

Арт.№: 832 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
70.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Богат Крем Арселокс професионален
Богат Крем Арселокс професионален

Видео

Активни съставки

Matrixyl 3000® - едногенен пептид

Matrixyl® 3000 е малък ендогенен пептид, получен чрез отделяне на съставки от извънклетъчното пространство. Пептидите регулират възстановителните процеси в клетките на кожата (зарастване на рани). В известна степен, бръчките може да се разглеждат като локални дефекти, дължащи се на липса на оздравителен процес в клетките на кожата свързан с остаряването. Клинично проучване показа, че Matrixyl 3000 може да доведе до намаляване на средната дълбочина на основните бръчки, чрез активиране на отслабените оздравителни процеси на клетките.

Myoxinol® - комплекс от олигопептиди

Естествен комплекс от олигопептиди получен от семената на хибискус, предлага нещо повече от намаляване на бръчките. Потиска свиването на мускулните (ботокс ефект). Предпазва клетките на кожата от оксидативен стрес. Myoxinol е патентована съставка, която се активно се бори против стареене, чрез успокояване (приспиване) на мускулите предизвикващи механични и биологични бръчки.

Екстракт от Хибискус

Хибискусът (вид от семейството на Слез) достига 30 - 120 см. височина и произхожда от Европа. Той има власинкови листа и розово-червен цвят. Освен отглеждането му като декоративен храст, слезът е бил използван от древни времена в Рим и Гърция. Съдържа малки количества муцини и танини и антоциани (най-голямата група водоразтворими цветни пигменти), а листата съдържат флавоноид сулфати. Екстрактът от слез намалява дразненето и потиска възпалителните процеси. Действа срещу свободните радикали, намалява бръчките и релаксира кожата.

Масло от Шеа

Това е естествено срещан растителен липид, добит от ядки на орехи от шеа дърво. Дървото расте най-вече в Централна Африка, има ядки наподобяващи на сливи, които съдържат мазнини до 50%. Маслото от шеа съдържа витамин Е, алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой и има естествен слънцезащитен фактор.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Олио от Сладък Бадем

Бадемовото олио е почти без миризма, без цвят, получено от ядките на дървото сладък бадем. Те се почистват, студено пресоват се и филтрират за производство на бадемово олио. То е популярно в козметиката, защото е едно от най-стабилните растителни олиа и има неутрален мирис и вкус. Има добри оклузивни свойства, превръща се в добър овлажнител и предпазва кожата от изсушаване. Олиото от сладък бадем е класическо масажно масло, то прониква много добре и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст. Неговият липиден състав е най-близък до човешкия и поради доброто му въздействие се нарича още 'кожно' масло. Бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

loading...