Начало Тип кожа Всички типове кожа Боабаб Пилинг "Чудото на Африка" професионален

Боабаб Пилинг "Чудото на Африка" професионален

Арт.№ 7360
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Микронизирана пудра от боабабови орехи. 100% натурален продукт. Използва се пилинг терапии на тяло. Древните племена са използвали този продукт като са смесвали пудрата с вода и са го нанасяли като маска на лицето. Постига се избистрящ пилинг ефект, който напълно естествено отстранява мъртвите клетки от повърхностния слой и придава нов искрящ вид на лицето. Едно истинско връщане назад към природата!

Предимства:

  • Ситен, напълно естествен ексфолиант.
  • Не съдържа консерванти и оцветители.
  • 100% се разтваря в природата.

Употреба:

1ч.л. от пудрата се разтварят в 4 ч.л. вода до получаването на хомогенна смес. Нанася се с четка и се оставя да подейства 15мин. Отстранява се с топла вода и се тонира с Алое Вера тоник.

Размер: 100гр.

Активни съставки

Боабаб Пудра

100% натурална пудра от стрити орехи от боабаб. Използва се както пилинг за лице и тяло и като добавка за масаж на тяло. Легендарният баобаб е Африканското дърво на живота и митична фигура. Кения, Гамбия и Сенегал, все още се хвалят с много боабаи, които са били само фиданки, когато Римската империя е управлявала света в древни времена. В много райони, боабабът е важен източник на вода и доставчик на суровини за всекидневна употреба. Неговата мека кора може да се използва, след това тя расте отново. Плодовете му могат да бъдат използвани за производството на лекарства. Боабабовите плодове пулп са богати на витамини С, В, калций и имат леко кисел вкус. Сред местното население в цяла Африка, те се използва и за предотвратяване на диария. Листата му имат силна противовъзпалителна собственост. Сред другите вещества, които съдържат плодовете са 3,8 грама протеин и 50 мг аскорбинова киселина. Наскоро е открито, че фибрите на плодовете на боабабът са изключителен антиоксидант, като се стрият се използват за увеличаване срока на годност на козметичните продукти. Влакната имат анти-стареене и антиоксидантно действие. Те съдържат витамини С и Е.

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване

Документи за сваляне

Facebook коментари

Боабаб Пилинг "Чудото на Африка" професионален

Боабаб Пилинг "Чудото на Африка" професионален

NATURELLE
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ