Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа

Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа

Арт.№ 172
0.0/5 от общо 0 оценки
27.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Директно успокоение на раздразненията по кожата. Ударно успокоение в активен концентрат - ампула с незабавен ефект върху зачервявания, лицева еритроза и алергични кожни реакции. Екстрактът балансира вредните влияния от климата, стопира всички видове реакции. Предпазва от появата и разпространението на еритроза. SOS Екстремна помощ съдържа "първа помощ" за внезапно настъпващи атаки, когато кожата реагира с образуването на червени петна по време на терапия. 

Предимства: 

  • Незабавно успокоение на всякакъв вид реакции и зачервявания.
  • Предпазване от разпространение на еритроза.
  • Нормализиране на тена.

Употреба: Нанесете съдържанието на ампулата и оставете да се усвои от кожата за поне 10 минути.

Размер: 5 ампули по 2мл.

Активни съставки

Млечна Киселина

Естествен компонент на кожата, която има функция да задържа влагата. Млечната киселина реагира като слаба киселина при контакт с вода и стабилизира функцията за задържане на влага в кожата (рН стойност около 5.5).

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Конски Кестен

В козметиката екстрактът от конски кестен се използват поради неговото противовъзпалително, свиващо капиляри и заздравяване на кръвоносни съдове действие, особено в анти-куперозни продукти, както и за продукти за отслабване. Конският кестен съдържа есцин, кумарини и флавоноиди. Бета есцинът е основна активна съставка с противовъзпалително, тонизиращо и подобряващо кръвобращението действие. Ескулинът е отговорен за свиването на кръвоносните съдове и подобряване на тонуса им. Флавоноидите, главно хетерозиди на кверцетина и камферолът заздравяват стените на кръвоносните съдове. Вените и кръвоносните съдове са укрепени, подобрява се еластичността на венозните стени, пропускливостта им се намалява, цветът на кожата е равномерен.

Екстракт от Гроздови Листа

Съдържа голямо количество активни вещества – полифенол, които допринасят за свързването на свободните радикали, образуващи се в човешкия организъм под въздействието на слънчевата светлина, цигарения дим, стреса, замърсяването в околната среда. Свободните радикали се явяват една от причините за стареенето на кожата.

Екстракт от Бръшлян

Екстрактът от Бръшлян има и положителен ефект върху кожата и я предпазва от състаряване.

Характеристики на Продукта

ЕфектИзгаряне
Успокояване на уртикария
Против розацея
Против купероза
Зачервяване от всякакъв характер
Успокояващ ефект

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа 27.00 лв
Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа

Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа

Ампули за лице
27.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ