Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа

Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа

Арт.№ 172
0.0/5 от общо 0 оценки
43.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Директно успокоение на раздразненията по кожата. Ударно успокоение в активен концентрат - ампула с незабавен ефект върху зачервявания, лицева еритроза и алергични кожни реакции. Екстрактът балансира вредните влияния от климата, стопира всички видове реакции. Предпазва от появата и разпространението на еритроза. SOS Екстремна помощ съдържа "първа помощ" за внезапно настъпващи атаки, когато кожата реагира с образуването на червени петна по време на терапия. 

Предимства: 

  • Незабавно успокоение на всякакъв вид реакции и зачервявания.
  • Предпазване от разпространение на еритроза.
  • Нормализиране на тена.

Употреба: Нанесете съдържанието на ампулата и оставете да се усвои от кожата за поне 10 минути.

Размер: 10 ампули по 2мл.

Активни съставки

Млечна Киселина

Естествен компонент на кожата, която има функция да задържа влагата. Млечната киселина реагира като слаба киселина при контакт с вода и стабилизира функцията за задържане на влага в кожата (рН стойност около 5.5).

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Конски Кестен

В козметиката екстрактът от конски кестен се използват поради неговото противовъзпалително, свиващо капиляри и заздравяване на кръвоносни съдове действие, особено в анти-куперозни продукти, както и за продукти за отслабване. Конският кестен съдържа есцин, кумарини и флавоноиди. Бета есцинът е основна активна съставка с противовъзпалително, тонизиращо и подобряващо кръвобращението действие. Ескулинът е отговорен за свиването на кръвоносните съдове и подобряване на тонуса им. Флавоноидите, главно хетерозиди на кверцетина и камферолът заздравяват стените на кръвоносните съдове. Вените и кръвоносните съдове са укрепени, подобрява се еластичността на венозните стени, пропускливостта им се намалява, цветът на кожата е равномерен.

Екстракт от Гроздови Листа

Съдържа голямо количество активни вещества – полифенол, които допринасят за свързването на свободните радикали, образуващи се в човешкия организъм под въздействието на слънчевата светлина, цигарения дим, стреса, замърсяването в околната среда. Свободните радикали се явяват една от причините за стареенето на кожата.

Екстракт от Бръшлян

Екстрактът от Бръшлян има и положителен ефект върху кожата и я предпазва от състаряване.

Характеристики на Продукта

ЕфектИзгаряне
Успокояване на уртикария
Против розацея
Против купероза
Зачервяване от всякакъв характер
Успокояващ ефект

Документи за сваляне

1 5 MB | jpg
1 17 KB | jpg

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа 43.00 лв
Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа

Ампули SOS Екстремна помощ за успокоение на стресирана и раздразнена кожа

ARCAYA
43.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари
Не пропускайте актуалните ПРОМОЦИИ И РАЗПРОДАЖБИ