Назад до Ампули за лице Ампули за лице

Ампули Пчелно млечице за подмладяване на кожата

Арт.№: 181 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
54.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Ампули Пчелно млечице за подмладяване на кожата
Ампули Пчелно млечице за подмладяване на кожата

Информация

Характеристики

Ефект
Бръчки под очитеБръчки по лицетоБръчки по шия и деколтеЕластичностКашмирена мекотаМинерализацияПодхранванеХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожаСмесена към суха кожаСуха лющеща се кожа

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Мед

Пчелният мед е естествен екологичен продукт и лекарство в медицината, познат от древни времена. Пчелният мед е съставен от различни витамини, минерали, захари, ензими и аминокиселини. Пчелният мед се характеризира със своята много добра поносимост от кожата. Той регулира влагата в роговия слой на кожата и увеличава ефектът на други овлажнители. Пчелният мед предпазва кожата от загуба на вода, без да има оклузивен ефект. В резултат на това кожата остава еластична, кадифена и лъчезарно свежа.

Лимонена Киселина

Лимонена киселина и екстракт от лимон са натурално извлечени от лимони или от корите на плода. И двата компонента са добре познати със своето стягащо и тонизиращо действие. Те ускоряват процеса на оздравяване, имат антисептичен ефект, двете активни вещества са особено ефективни в борбата с нечиста кожа. Това са естествени консерванти и антиоксиданти.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Пчелно Млечице

Пчелното млечице е храната на новоизлюпените младите пчели и на пчелата царица през цялото време. То има силно изразено себорегулиращо и кератолитично действие. Неговото антибактериално действие е особено забележително. Пчелното млечице силно успокоява, подхранва и защитава кожата.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Сорбитол

Сорбитолът представлява сладък на вкус, шествалентен алкохол, който се среща в череши, сливи и самодивско дърво, и е тясно свързан химически с глюкоза. Сорбитолът има функция да задържа влага, подобно на глицерин, и затова често се използва в козметиката.

loading...