Назад до Зряла кожа RENOVAR

Ампули Обновяващ Концентрат

Арт.№: 150 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
92.00
 
лв.
82.80
 
лв.
Валидност на промоцията от
19.04.2024 до 05.05.2024
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Ампули Обновяващ Концентрат
Ампули Обновяващ Концентрат

Информация

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеБръчки по лицетоЕластичностКашмирена мекотаПовдигане, лифтинг, изпъванеПодхранванеРегенерация, възстановяванеСтяга кожата
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа

Активни съставки

Argireline® - съставка, която потиска мускулната дейност

Съставка, която подиска мускулната активност, която предизвиква мимически движения на лицето. Използва се в опити за намаляване на видимите признаци на старостта - дълбоките бръчки и линии, които се появяват около очите и челото.

Deliner® - протеин, получен от царевица

По време на стареенето, дермата преминава през дълбоки промени, както от молекулен аспект така и на структурно ниво. Присъствието на фибробластът в дермата намалява, синтезът на клетки намалява, макромолекулите (колаген и еластин), които отговарят за поддържането на механичните свойства на кожата се редуцират. Тези структурни промени са основна цел в анти-ейдж технологиите днес, но освен тях други молекули, като фибронектин играят важна роля в поддържането на структурата на дермата. Фибронектинът заздравява връзките между различните макромолекули в извънклетъчното пространство, и така подобрява дермалната тъкан. Deliner протеин се получава от царевица и увеличава синтеза на фибробласти. Deliner подобрява функционирането на дермата, като допринася кожата да устои на срязващи напрежения, отговорни за образуването на бръчки. Deliner е уникален 'пълнител' за бръчките, действа двупосочно, като изглажда бръчките отвън и отвътре, активно прониква в дълбочина, подобрява плътността и здравината на кожата.

Multi Mineral Eenergizer - активен комплекс с мед, цинк, магнезий

Комбинация от активни вещества, която съдържа важни микроелементи като мед, цинк и магнезий. Тези микроелементи са жизненоважни за всяка клетка. Те оказват положително влияние върху енергийните процеси на клетките и подпомагат синтеза на протеини. Уморената кожа се възражда, активира и стимулира, тонусът й се подобрява.

Екстракт от Стволови Клетки на Ябълка

Екстрактът от фитостволови клетки на ябълка е съвременна съставка, която има следните предимства за кожата:

  • Активира защитните функции на стволовите клетки.
  • Осигурява без хирургичен микро-лифтинг.
  • Действа като анти-бръчки филър и запълващ активатор.
  • Увеличава синтезът на колаген.
  • Намалява вредите и защитава срещу UVA и UVB радиация.
  • Намалява видимите ефекти от свободните радикали.
  • Осигурява фотозащитен ефект срещу свободните радикали.
  • Драстично намалява появата на нови бръчки.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

loading...