Назад до Зряла кожа RENOVAR

Ампули Контрол на Възрастта

Арт.№: 1982 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
92.00
 
лв.
82.80
 
лв.
Валидност на промоцията от
19.04.2024 до 05.05.2024
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Ампули Контрол на Възрастта
Ампули Контрол на Възрастта

Информация

Активни съставки

Pentavitin® - регулатор на влага, базиран на въглехидрати

Pentavitin® е високоефективен регулатор на влага, базиран на естествени въглехидрати. Неговият състав съответства на естествен комплекс от въглехидрати в роговия слой на човешката кожа. Pentavitin може да бъде добавен във всички овлажняващи продукти, по този начин той ефективно съхранява вода в кожата за дълъг период от време. Pentavitin спомага за комбинирането на влага със собствен кератин в кожата, това задържа влага и тя не може да се премахне дори от ексфолиант. Профилът на кожата става гладък и плътен, бръчките изчезват, а кожата изглежда по-блестяща и свежа.

Q10 + Омега 3+6 Мастни Киселини

Коензимът Q10 води до оптимално производство на енергия в клетките. В митохондриите, нашите 'електроцентрали', изискват Q10 наред с други вещества, за производство на енергия. Благодарение на съществуващите депа от коензимът Q10, клетките са в състояние да се защитават по-добре срещу агресивни химически или физически натоварвания. Кожата става свежи и лъчиста. Омега 3+6 мастни киселини са най-важните ненаситени мастни киселини. Те са необходими за усвояването на мастно разтворимите витамини и имат важна роля при производството на хормони и клетъчни компоненти. Човешкото тяло произвeжда повечето видове мазнини, с изключение на омега 3+6 мастни и затова те се внасят отвън. Неповторимата комбинация от Q10 + омега 3+6 мастни киселини защитава кожата от вредните влияния на околната среда и я снабдява с енергия. За подобряване на проникването в кожата на коензимът Q10 и омега 3+6 мастни киселини, както и за техното съхранение, Jean D'Arcel използва иновативна система от нaнокапсули въз основа на фосфолипиди.

Витамин Е

Незаменимият витамин Е е един от трите най-често използваните витамини в грижата за кожата (в допълнение към витамин А и Д-пантенол = провитамин B5). Неговото химично наименование е алфа-токоферол. Той се среща естествено в масла от зародиш, особено в покълнало жито и соево масло. Витамин Е принадлежи към мощната група прехващачи на свободни радикали, жизненоважни за клетъчната защита. Много изследвания вече са доказали, че този витамин играе основна роля в предотвратяването на сърдечно-съдови заболявания. Той се регенерира и удължава живота на клетките, стимулира кръвообращението и потиска образуването на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове. Витамин Е участва в: защитата на клетките срещу свободните радикали, клетъчното дишане, кръвообращението, функционирането и укрепването на нервите. Други доказани действия на витамин Е са: стабилизиране на мембранните липиди, повишаване влагата в кожата, изглаждане на бръчките, подобряване на външния вид на кожата, повишаване еластичността й, предотвратяване процеса на стареене, предизвикан от UV радиация.

Витанол - екстракт от червена детелина

Витанолът представлява активно вещество, което се извлича от растението червена детелина и има ефект наподобяващ този на ретинола. Витанолът естествено събужда девитализираната кожа, поправя дермата като значително стимулира синтеза на колаген I и възпрепятства неговото разграждане. Подобно на ретинола, витанолът предизвиква кожния метаболизъм ефективно да се бори с бръчките. Зрялата кожа подобрява своя външния вид, бръчките са заличени, кожата е стегната.

loading...