Назад до Нечиста акнеична кожа

Алое Вера Тоник професионален

Арт.№: 73510 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
50.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Алое Вера Тоник професионален
Алое Вера Тоник професионален

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеЗачервяване от всякакъв характерИзгарянеИзглаждане на тенаКуперозаПочистванеРозацеяУртикарияУспокояващ ефект
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожаМлада кожаНечиста акнеична кожаСмесена към мазнаСмесена към суха кожаСуха лющеща се кожаЧувствителна кожа

Активни съставки

Алое Вера Гел - вещество извлечено от алое вера кактус

Извлечен от листата на кактус. Този растителен екстракт е богат на повече от 50 биологично активни вещества, като протеини, минерали, витамини и ензими. ('изцеление') Алое вера притежава и противовъзпалителни свойства, облекчава болката и опънатост на кожата. Алое вера гел засилва естествените регенеративни сили на кожата, доставя влага на кожата, има дезинфекциращо действие и намалява възпалението по-бързо. В медицината и фармацията това активно вещество се използва при лечението на екзема, акне, невродермит и псориазис.

Бетанин - Екстракт от Захарно Цвекло

Захарното цвекло се отглежда от края на 18-ти век заради високото си съдържание на захар (18 до 20%). То е един от най-важните източници за получаване на захарни суровини, представлява около 45% от световното производство на захар в наши дни. Екстрактът от захарно цвекло е богат на полизахариди и овлажнява благодарение на изключителната си способност да задържа вода. Бетаинът предпазва кожата от механични и химични увреждания, подобрява чувствителността й и е изключителен продукт против стареене.

Розова Вода

Розовата Вода се получава по време на добиването на розово масло, чрез дестилация на водна пара. Получава се от цветовете на Дамаскин и Прованс рози. Прованс розата се отглежда във Франция, Египет и Мароко. Розовата вода има балансиращо, успокояващо, стимулиращо, ароматизиращо, освежаващо и спазмолитично действие. Почиства и стяга порите на лицето, антибактериалните й свойства помагат при борба с акне.

loading...