Назад до Чувствителна кожа PREVENTIVE

Алое Вера Гел професионален

Арт.№: 7403 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
61.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
Алое Вера Гел професионален
Алое Вера Гел професионален

Характеристики

Ефект
Зачервяване от всякакъв характерИзгарянеКуперозаПодхранванеРозацеяУртикарияУспокояващ ефект
Тип кожа
Всички типове кожаЧувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Алантоин - органично вещество, което ускорява заздравяване на рани

Алантоин в природата може да се намери в големи количества в черен оман корен, в кора на конски кестен, в пшеничен зародиш, в цвекло, а също и в човешкото тяло. Алантоинът има дезинфектиращ и почистващ ефект, ускорява зарастването на раните, стимулира клетъчното образуване и по този начин възстановява увредената тъкан. Алантоинът успокоява кожата, особено груба кожа, и е полезен в случай на слънчево изгаряне. Тази съставка влиза в състава на продукти за чувствителна кожата, акне, розацея или екзема.

Алое Вера Гел - вещество извлечено от алое вера кактус

Извлечен от листата на кактус. Този растителен екстракт е богат на повече от 50 биологично активни вещества, като протеини, минерали, витамини и ензими. ('изцеление') Алое вера притежава и противовъзпалителни свойства, облекчава болката и опънатост на кожата. Алое вера гел засилва естествените регенеративни сили на кожата, доставя влага на кожата, има дезинфекциращо действие и намалява възпалението по-бързо. В медицината и фармацията това активно вещество се използва при лечението на екзема, акне, невродермит и псориазис.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

loading...