Назад до Чувствителна кожа PREVENTIVE

Активни Хидртиращи Ампули

Арт.№: 1354 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
29.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Активни Хидртиращи Ампули
Активни Хидртиращи Ампули

Информация

Характеристики

Ефект
ПодхранванеУспокояващ ефектХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаЧувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстаракт от Алое Барбаденс

Алое Барбаденс е много уникално растение с болкоуспокояващо действие, противовъзпалително и противоалергично действие, лечебно действие, кератиново действие (това действие се състои в отстраняване на увредените епителни клетки), регенератор на клетките и много други действия. Алое Барбаденсис няма никакви странични ефекти.

Екстракт от Маргаритка

Екстрактът от маргаритки допълнително подхранва кожата и задържа образуването на меламин, като по този начин намалява непривлекателните възрастови петна по кожата.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

loading...