Назад до Нечиста акнеична кожа HOMME - DERMO CONFORT

Флуид на Младостта

Арт.№: 1197 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
71.00
 
лв.
60.35
 
лв.
Валидност на промоцията от
19.04.2024 до 05.05.2024
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
4.0/5 на базата на 3 оценки
Флуид на Младостта
Флуид на Младостта

Информация

Характеристики

Ефект
Бръчки по лицетоБръчки по шия и деколтеЕластичностКашмирена мекотаПовдигане, лифтинг, изпъванеПодхранванеРегенерация, възстановяванеРегулиране на омазняванетоХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожаМлада кожаНечиста акнеична кожаСмесена към мазнаСмесена към суха кожаСуха лющеща се кожаЧувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Екстракт от Ленено Семе

Лененото семе е едно от най-старите средства за домашни лекарства, което е било използвано в древен Египет, в китайската и аюрведична медицина. Египтяните са го отглеждали в големи количества за производство на ленено платно, с което са увивали мумиите. Лененото семе съдържа следните медицински съставки и активни вещества: муцини, линамарин (цианогенен гликозид), ленено масло, белтъчини, лецитин и най-вече линоленова и алфалиноленова киселина, ензими, стероли и др. Ленът е омекотяваща и успокояваща билка. Лененото семе съдържа голямо количество баластни вещества и фитохормони. При приемането му два пъти на ден, тестовете показват 20% намаляване на липидите и 70% намаляване на комедони.

Екстракт от Розмарин

Изключително ароматен и съживяващ растителен екстракт, който засилва чувството на благосъстояние, стимулира кръвообращението и действа бактерицидно. Екстрактът от розмарин се добива от цветовете и листата на растението, с нотки на евкалипт, камфор, смола и леко горчив вкус. Името розмарин е взето от латински ros marinus, и означава 'морска роса'. Екстрактът от розмарин е мазен - дължи се на слънчогледовото масло. Листата на розмарина съдържат силно етерично масло и са богати на феноли. Външно, розмаринът действа за стимулиране на кръвообращението и следователно се използва за бани при лечението на сърдечно-съдовата недостатъчност, както и циркулационни нарушения, а също подагра и ревматизъм. Маслото от розмарин има силен антисептичен ефект, изключителен антиоксидант и предпазва кремовете от гранясване. Екстрактът от розмарин действа като мощен активно бактерицидно вещество, без да дразни чувствителността на кожата. На роговите клетки екстрактът от розмарин предлага защита срещу оксидативен стрес, вредни влияния на слънцето и околната среда. Често се разглежда като прехващач на свободните радикали. Розмаринът е активно вещество, което засилва метаболизма, той е един от огнените елементи, и е най-важното от 'червените масла'.

Олио от Арган

С висока чистота, студено пресовано масло от Мароко, наричан още 'течното злато на Мароко'. Жълтото олио е мощен антиоксидант, който предпазва кожата. Олио от арган е с високо съдържание на ненаситени мастни киселини, като омега-6 линолова киселина. Идеален за суха кожа и анти-стареене продукти, успешно премахва радикалите. Олиото от арган има превъзходен вкус, и поради това се използва и в изтънчената кухня.

Слънчогледово Масло

Маслото се получава чрез горещо пресоване на слънчогледови семена. То съдържа глицериди на олеиновата киселина (33%), линоловата киселина (55%) и малко свободни мастни киселини. За отстраняването им, слънчогледовото масло се обработва със слаб разтвор на натриева основа и след промиване с вода се филтрува през абсорбционна глина. Цветът му е светложълтеникав, със слаба свойствена миризма и приятен маслен вкус. То също е полуизсъхващо масло, подхранва кожата и й придава еластичност. Заради благотворното му влияние върху нея влиза в състава на много козметични продукти и масажни масла.

loading...