Назад до Чувствителна кожа SENSITIVE SKIN

Ултрабогат Нощен Крем за Облекчаване на Стреса

Арт.№: 1338 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
65.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Ултрабогат Нощен Крем за Облекчаване на Стреса
Ултрабогат Нощен Крем за Облекчаване на Стреса

Информация

Характеристики

Ефект
Антибактериален ефектЗачервяване от всякакъв характерИзгарянеКуперозаПодхранванеРегенерация, възстановяванеРозацеяУртикарияУспокояващ ефект
Тип кожа
Суха лющеща се кожаЧувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Екстракт от Амарант - цвете

Екстрактът от Aмарант има силни успокояващи и лечебни свойства.

Екстракт от Пунарнава - билка

Punarnava /Boerhaavia diffusa/ - В превод от хинди ”извор на младостта” - билка съдържаща флавоноиди, алкалоиди, липиди, лигнини и гликопротеини. Използва се в състава на лекарства и козметични продукти висок клас.

Масло от Какаови Семена

Богат балсам получен от пресоване на какаови зърна. Какаовото масло е ярко жълто и се топи при стайна температура. Идеално е за масажи на кожата. Миризмата е типична и се променя в резултат на затоплянето. Какаовото масло предпазва също така и от вредните UV лъчи. Особено е подходящо за суха кожа, склонна към образуване на бръчки, като и помага да задържа влагата и видимо я подмладява.

Масло от Шеа

Това е естествено срещан растителен липид, добит от ядки на орехи от шеа дърво. Дървото расте най-вече в Централна Африка, има ядки наподобяващи на сливи, които съдържат мазнини до 50%. Маслото от шеа съдържа витамин Е, алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой и има естествен слънцезащитен фактор.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

loading...