Назад до Козметика за тяло

Пилинг за Тяло Билкови Мечти /пудра/

Арт.№: 7172 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
80.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Пилинг за Тяло Билкови Мечти /пудра/
Пилинг за Тяло Билкови Мечти /пудра/

Характеристики

Ефект
Антибактериален ефектБио - пилингБръчки по лицетоИзсветляване на петнаКашмирена мекотаРегулиране на омазняването

Активни съставки

Екстракт от Кардамон

За Кардамона се споменава се в древните санскритски текстове, че пази от горските духове. За индусите и азиатците, той е символ на сигурност. Дали защото е братовчед на джинджифила, но кардамонът е бил забранен от църквата в Средновековието. Във Ватикана се е считало, че е много сладострастен за свещениците, за него се говори, че е лекувал импотентност. Неговите семена излъчат свеж и наситен аромат, който идеално хармонизира. Екстрактът от кардамон освежава и ревитализира кожата. Действа като афродизиак.

Индийското Орехче

Вечнозелено тропическо дърво индийско орехче е ароматен мускатник, което достига до височина 10-15 м. Има богата пирамидална корона, листата му от горната страна са тъмнозелени, отдолу - белезникави. След една навършена година започва да цъфти, а след шестата - да дава плодове. Орехчето съдържа около 50 % етерични масла, както и растителни протеини, нишесте и пигменти. То притежава противовъзпалителни свойства и успокоява раздразнената кожа, при редовно използване намалява зачервяванията и тушира фините белези от акне.

Куркума

Куркумата е смятана в Индия за “свят прах”. Богат на етерични масла, в натрошен вид може да се добави към козметични маски. Коренът от куркума притежава антибактериално и почистващо действие. Прекрасно почиства лицето и прави лек естествен лифтинг.

loading...