Начало Тип кожа Зряла кожа

Околоочен Лифтинг Крем професионален

Арт.№ 350
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Дълбокоактивен съживяващ крем за борба с видимите признаци на стареенето притежава нежна, плавна формула, която успокоява околоочния контур. Съдържа изофлавони. Това са второстепенни растителни субстанции - фитохормони, които активират естрогена и прогестерона в организма и имат защитна функция, намаляват признаците на менопаузата, използват се и за профилактика на някои ракови заболявания. Това прави този околоочен крем препоръчителен за жени със зряла кожа. Подходящ е за жени, които се борят чувството на опънатост в зоната около очите.

Предимства:

  • Възстановява еластичността и здравината на кожата.
  • Бръчките са видимо заличени, а появата на нови е предотвратена.

Употреба:

Нанесете на почистената зона около очите с плавни потупващи движения, сутрин и вечер.

Размер: 50мл.

Активни съставки

Масло от Вечерна Иглика

Без мирис, леко жълтеникаво масло от семената на вечерна иглика. То принадлежи към маслата с най-високото съдържание на линолова киселина и гама-линоленова киселина (която е от съществено значение за кожата). Маслото от вечерна иглика съдържа мастни киселини, които тялото не може да се произвежда и участват в много процеси на липидния метаболизъм в организма и кожата. Ако тези мастни киселини липсват, кожата става небалансирана. Маслото от вечерна иглика активира клетъчните функции, прави кожата гъвкава и еластична.

Pentavitin® - регулатор на влага, базиран на въглехидрати

Pentavitin е високоефективен регулатор на влага, базиран на естествени въглехидрати. Неговият състав съответства на естествен комплекс от въглехидрати в роговия слой на човешката кожа. Pentavitin може да бъде добавен във всички овлажняващи продукти, по този начин той ефективно съхранява вода в кожата за дълъг период от време. Pentavitin спомага за комбинирането на влага със собствен кератин в кожата, това задържа влага и тя не може да се премахне дори от ексфолиант. Профилът на кожата става гладък и плътен, бръчките изчезват, а кожата изглежда по-блестяща и свежа.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Витамин Е

Незаменимият витамин Е е един от трите най-често използваните витамини в грижата за кожата (в допълнение към витамин А и Д-пантенол = провитамин B5). Неговото химично наименование е алфа-токоферол. Той се среща естествено в масла от зародиш, особено в покълнало жито и соево масло. Витамин Е принадлежи към мощната група прехващачи на свободни радикали, жизненоважни за клетъчната защита. Много изследвания вече са доказали, че този витамин играе основна роля в предотвратяването на сърдечно-съдови заболявания. Той се регенерира и удължава живота на клетките, стимулира кръвообращението и потиска образуването на кръвни съсиреци в кръвоносните съдове. Витамин Е участва в: защитата на клетките срещу свободните радикали, клетъчното дишане, кръвообращението, функционирането и укрепването на нервите. Други доказани действия на витамин Е са: стабилизиране на мембранните липиди, повишаване влагата в кожата, изглаждане на бръчките, подобряване на външния вид на кожата, повишаване еластичността й, предотвратяване процеса на стареене, предизвикан от UV радиация.

Хиалуронова Киселина - мощен хидратант

Единственото по рода си средство за свръх хидратация. Jean d'Arcel cosmetique използва висока концентрация биотехнологична хиалуронова киселина, която показва отлични биологични свойства и силен ефект. Хиалуроновата киселина е съществена част от извънклетъчното пространство и допринася не само на способността за задържане на вода от кожата, но и на възстановителния механизъм на тъканите. Хиалуроновата киселина привлича и задържа водни молекули около клетката си в кожата. Една молекула хиалуронова киселина може да се свърже с вода до 600 пъти от собственото си тегло. Нискомолекуярната хиалуронова киселина се използва за проникване в по-дълбоките слоеве на кожата за интензивна хидратация и дълбоко въздействие, а високомолекулярната хиалуронова киселина се използва за постигане на хидратация на повърхността на кожата. В резултат на това съдържанието на влага в кожата се увеличава значително. Кожата е значително по-гладка, тонуса и еластичността й се подобряват, малките бръчки се заличават.

Вода от Метличина - успокоява очи

Метличината е растение, което цъфти от май до септември. Другото му е име е 'резервни очила'. През 17-ти век, аптекарите смачкали цветове от метличина, смесили ги с роса или дъждовна вода и се е получила успокояваща тинктура за усещането на дразнене в очите. Водата от метличина се е използвала от жени в Средновековието не само като лекарство, но и като козметичен продукт, който дава блясък на очите и излъчване на лицето.

Изофлавон от Ирис

Изофлавоните от ирис са нова 'хормоноподобна' фитотерапия. Стареенето на кожата се получава вследствие на: кожна атрофия и намаляване на метаболитните дейности, отслабване на кожно епидермалните връзки, намаляване синтеза на протеините от извънклетъчното пространство, и на намаляване синтезът на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис забавят процесът на стареене на кожата чрез потискане на активността на ензимите отговорни за разграждането на протеините от извънклетъчното пространство и намаления синтез на колаген и еластин. Изофлавоните от ирис стимулират синтеза на ламинин 1 и ламинин 5 - свързващите молекули на кожно-епидермалните връзки, засилват цялостната защитна функция на кожата и намаляват дълбочината на бръчките. Кожата изглежда тонизирана и хидратирана.

Масло от Купуаку - вид орех

Маслото от купуаку се добива от южноамериканските гори (Амазония) и е аналог на масло от шеа и кокосово масло. Маслото се получава от големи плодове с тегло приблизително 1 кг. чрез пресоване. Те растат на дърво, което близко до какаовото дърво. Мастните му киселини и техните свойства са сходни с тези на другите видове масла. Високата концентрация на ненаситени мастни киселини, 41% олеинова киселина, 27% ​​наситени мазнини и фитостерол правят маслото от купуаку много ценен липид. То притежава висока водозадържаща способност, противовъзпалително действие и е подходящ за много чувствителна кожа. Маслото от купуаку прониква малко по-бавно в сравнение с другите масла и има дълготраен ефект върху кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектБлясък, избистряне, освежаване
Еластичност
Подхранване
Повдигане ,лифтинг, изпъване
Бръчки под очите
Тъмни кръгове
Торбички под очите
Кашмирена мекота
Регенерация, възстановяване

Документи за сваляне

Facebook коментари

Околоочен Лифтинг Крем професионален

Околоочен Лифтинг Крем професионален

MULTIBALANCE
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари