Назад до Чувствителна кожа SENSITIVE SKIN

Околоочен Крем професионален

Арт.№: 7394 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
59.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Околоочен Крем професионален
Околоочен Крем професионален

Характеристики

Ефект
Бръчки под очитеЗачервяване от всякакъв характерИзгарянеКуперозаРозацеяУртикарияУспокояващ ефект
Тип кожа
Чувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Праскова

Екстрактът от праскова е известен с високата си биологична активност, превъзходно насища клетките с влага и помага на кожата да възстанови хидролипидния слой на епидермиса.

Масло от Лисича Опашка - растение

Маслото извлечено от семената на това растение има уникален биохимичен състав, което широко се използва в медицината и козметиката. Най-ценната му съставка е скваленът, който се съдържа също в човешката кожа и съдейства за насищане на организма с кислород.

Масло от Соя

Соята е една от най-древните селскостопански култури. Тя съдържа омега З и омега 6 полинаситени мастни киселини, лецитин фосфолипид с особена структура, играещ изключително голяма роля за липидния метаболизъм. Соевите белтъци са уникални сред растителните протеини, тъй като съставът на техните незаменими аминокиселини е много близък до състава на белтъците от животински произход. Масло от соя е богато на витамини от групата В, D и Е, наричани още витамини на младостта и дълголетието, микроелементи - желязо, калций, калий и фосфор, както и на комплекс от други изключително важни биологично активни природни компоненти. Масло от соя подхранва и прави кожата еластична, влиза в състава на продукти за масаж.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Оризов Протеин

В козметиката оризовият протеин е признат за неговите меки свойства и отличното му действие върху хора с повишена чувствителност. Съдържа аминокиселините аланин, аргин, аспарагинова киселина, цистин, глутаминова киселина, Хистидин, Метионин, Тирозин, Лизин и други. Хидролизираният оризов протеин е разтворим, козметичен, растителен протеин, който е извлечен от оризови трици.

Слънчогледово Масло

Маслото се получава чрез горещо пресоване на слънчогледови семена. То съдържа глицериди на олеиновата киселина (33%), линоловата киселина (55%) и малко свободни мастни киселини. За отстраняването им, слънчогледовото масло се обработва със слаб разтвор на натриева основа и след промиване с вода се филтрува през абсорбционна глина. Цветът му е светложълтеникав, със слаба свойствена миризма и приятен маслен вкус. То също е полуизсъхващо масло, подхранва кожата и й придава еластичност. Заради благотворното му влияние върху нея влиза в състава на много козметични продукти и масажни масла.

loading...