Назад до Зряла кожа PRESTIGE

Околоочен крем против признаците на старостта

Арт.№: 1384 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
72.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
  • Ефект: Блясък, избистряне, освежаване
  • Тип кожа: Всички типове кожа
  • Зряла кожа, PRESTIGE
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка
Околоочен крем против признаците на старостта
Околоочен крем против признаците на старостта

Информация

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеБръчки под очитеЕластичностКашмирена мекотаМинерализацияПовдигане, лифтинг, изпъванеПодхранванеСтяга кожатаТорбички под очитеТъмни кръгове
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа

Документи за сваляне

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Люцерна

Екстрактът от Люцерна съдържа бета–каротен, витамини В, С, D, Е и К, минерали – калий, желязо, калций и фосфор. Действието му е насочено срещу забавяне на процесите на стареене.

Екстракт от Планински Ясен - дърво

Екстрактът се добива от кора на планински ясен има стягащо кожата действие.

Лимонена Киселина

Лимонена киселина и екстракт от лимон са натурално извлечени от лимони или от корите на плода. И двата компонента са добре познати със своето стягащо и тонизиращо действие. Те ускоряват процеса на оздравяване, имат антисептичен ефект, двете активни вещества са особено ефективни в борбата с нечиста кожа. Това са естествени консерванти и антиоксиданти.

Масло от Житен Зародиш

Маслото от житен зародиш се добива чрез пресоване на зародиш от жито, то има нисък вискозитет и златистожълто цвят. Съдържа висококачествен растителен лецитин, витамин Е и провитамини А и D. Подобрява кръвообращението на кожата, сухата и груба кожа става еластична и кадифено мека отново.

Масло от Шеа

Това е естествено срещан растителен липид, добит от ядки на орехи от шеа дърво. Дървото расте най-вече в Централна Африка, има ядки наподобяващи на сливи, които съдържат мазнини до 50%. Маслото от шеа съдържа витамин Е, алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой и има естествен слънцезащитен фактор.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

loading...