Начало Тип кожа Зряла кожа Метод Шин Тай + Подарък

Метод Шин Тай + Подарък

Арт.№ 0
0.0/5 от общо 0 оценки

Направи запитване

Информация за продукта

Шин Тай е уникална и луксозна терапия, която комбинира източни и западни концепции - модерно микродермабразио и тай масаж на лице. Терапията има за цел да облекчи стреса и да придаде незабравимо WELLNESS изживяване. Уникалните съставки като екстракт от коприна, екстракт от захарен протеин и патентовани активни комплекси придават мигновен лифтинг ефект, който се усеща веднага след терапията. Всеки етап от терапията помага на кожата да се бори с процеса на стареене, възстановява красотата и младежкото излъчване. Резултатът е видим веднага след 2 часовото изживяване, кожата е чудно мека и гладка. Освен това луксозният аромат е истинско удоволствие, както за клиента, така и за терапевта. Шин Тай е терапия насочена към естествено възстановяване на кожата и за това е подходяща и за млада кожа. Това е подхранващ и отпускащ ритуал, чрез който забравяте за стреса и напрежението.

Стъпка 1: Почистване.

Стъпка 2: Дълбоко почистване.

  • Пилинг Крем Сапфир 100мл. /артикул № 8810/ предварително навлажнете апликаторът на микродермабразио уреда или пръстите на ръцете си, след това остатъка се отстранява се с компрес.

Стъпка 3: Маска.

Стъпка 4: Тониране.

Стъпка 5: Серум концентрат.

Стъпка 6: Масаж - 20 мин.

Стъпка 7: Серум концентрат.

Стъпка 8: Маска.

Стъпка 9: Тониране.

Стъпка 10: Завършване.

Пакет:

Пакет: 967.00 лв.
Себестойност на една процедура: 26,20 лв.
Препоръчителна цена: 94 лв.
Времетраене: 120 мин.

Със закупуването на терапия "МЕТОД ШИН ТАЙ" получавате ПОДАРЪК по един брой от следните продукти за домашна грижа на обща стойност 270.00 лв.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Метод Шин Тай + Подарък

Метод Шин Тай + Подарък

MIRATENSE
  • Инфо
  • Документи
  • Коментари