Назад до Козметика за тяло

Маска за Отслабване с Водорасли 4кг

Арт.№: 784 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
208.00
 
лв.
166.40
 
лв.
Валидност на промоцията от
19.04.2024 до 05.05.2024
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
2.0/5 на базата на 1 оценка
Маска за Отслабване с Водорасли 4кг
Маска за Отслабване с Водорасли 4кг

Характеристики

Ефект
АнтицелулитБио - пилингЕластичностКашмирена мекотаПовдигане, лифтинг, изпъванеРегенерация, възстановяванеСтяга кожатаХидратация

Активни съставки

Fucus Serratus - екстракт от морски плевел

Активна съставка извлечена от морски плевел водорасло от атлантическия океан, която има дългосрочен ефект върху влакната на колагена и еластина. Тя стимулира липидната и въглехидратната обмяна и има дрениращ ефект благодарение на отводнителните й свойства. Стимулира fibroblast, защитава и възстановява колагенови влакна.

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Бяла Глина

Омекотява кожата и я прави мека и еластична, жизнена и бляскава. Богата е на минерални соли и силиций. Има свиващо порите действие.

Екстракт от Ламинария Дигитата

Тези водорасли произхождат от Северния Атлантически океан, и съдържат висок процент на минерали, микроелементи, манитол (захар) и растителни протеини. Активните вещества стимулират най-вече липидния метаболизъм. А той стимулира клетъчния метаболизъм на местно ниво, има силен дехидратиращ ефект и премахва метаболитните отпадъци. Затова се употребява при процедури за оформяне на фигурата.

loading...