Назад до Козметика за тяло

Масажен Крем с Розмарин професионален

Арт.№: 73620 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
50.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Масажен Крем с Розмарин професионален
Масажен Крем с Розмарин професионален

Характеристики

Ефект
Бръчки по лицетоБръчки по шия и деколтеЕластичностКашмирена мекотаПодхранванеРегенерация, възстановяване

Активни съставки

Екстракт от Маслина

Маслиновото дърво е уникално растение с произход предимно региона на Средиземно море, наречен още 'люлката на човечеството', и е придобило културно-историческо значение, благодарение на полезните плодове, листа и масло. Плодът на маслиновото дърво е маслината, която без специални обработка не може да се яде сурова поради горчивия й вкус и нейната твърдост. Цветът на маслината зависи от степента на нейната зрялост. Зелената маслина все още не е напълно узряла, но вече е годна за консумация (оттук и името - зелена маслина). Когато маслината узрее напълно, тя променя цвета си и става черна. 90% от маслиновата реколтата от плодове се пресоват за производство на зехтин. В търговската мрежа маслините са предимно разпространени в преработен вид, (пълни с бадеми, чушки, без костилка в маринована форма). Без по-нататъшни мерки за консервиране, маслините в олио имат много дълъг срок на годност дори и без допълнителни методи на съхранение, това е много важно за горещите средиземноморски страни. Екстрактът от маслина предоставя на кожата така необходимата свежест и жизненост.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Олио от Сладък Бадем

Бадемовото олио е почти без миризма, без цвят, получено от ядките на дървото сладък бадем. Те се почистват, студено пресоват се и филтрират за производство на бадемово олио. То е популярно в козметиката, защото е едно от най-стабилните растителни олиа и има неутрален мирис и вкус. Има добри оклузивни свойства, превръща се в добър овлажнител и предпазва кожата от изсушаване. Олиото от сладък бадем е класическо масажно масло, то прониква много добре и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст. Неговият липиден състав е най-близък до човешкия и поради доброто му въздействие се нарича още 'кожно' масло. Бързо попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.

Розово Масло

Розовото масло се получава чрез парна дестилация и има едни от най-ценните и забележителни аромати. Розовото масло е широко използвано в козметиката и парфюмерийната индустрия, заради неговия цялостен молекулярен състав, оздравяващи, разкрасяващи и терапевтични свойства, както и многопластовият и дълбок аромат.

loading...