Назад до Зряла кожа MIRATENSE

Лифтинг Маска с Отлепяне професионална

Арт.№: 8860 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
77.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Лифтинг Маска с Отлепяне професионална
Лифтинг Маска с Отлепяне професионална

Характеристики

Ефект
Изглаждане на тенаИзсветляване на петнаПовдигане, лифтинг, изпъване
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа

Видео

Активни съставки

Екстракт от Ананас

Екстрактът от ананас е богат на бромелаин - предотвратяващ задържането на течности намаляващ мастните отлагания. Има дренажен ефект и предотвратява появяването на оттоци. Действа хармонизиращо за замърсената, мазна и смесена кожа. Този екстракт ефективно намалява раздразнението, кожата става гладка и нежна.

Екстракт от Джинджифил

Джинджифилът произхожда от Централна Азия, но е широко разпространен в тропиците и субтропиците, както и в някои части на Африка, Бразилия и Ямайка. Той не е широко разпространен в Европа, въпреки че популярността му непрекъснато расте. Използва се пресен или в изсушен вид. Джинджифилът съдържа различни захари, фруктози, глюкози, полизахариди, етерични масла и много пикантен джинджерол. Джинджифилът затопля кожата, но не води до зачервяване. Той стимулира микроциркулацията на кожата и по този начин гарантира, че следващи продукти се усвояват по-лесно.

Екстракт от Киви

Подпомага възстановяването на блясъка на кожата, редуцира фините бръчки, хидратира и премахва тъмните кръгове под очите. Кивито е изключително подходяща съставка за козметичните продукти с ефект против стареене. Неговата основна функция в козметиката е да отделя умрелите клетки на кожата, да заглажда релефа и да стимулира обмена на епидермалните клетки – това е благодарение на ферментите и витамините, които съдържа.

Екстракт от Лиственица - дърво

Листвениците са листопадни дървета от семейството на борови дървета, достигащи на височина до 15-50 м. и са разпространени в хладните части на умерения пояс в северното полукълбо. Екстрактът от лиственица е мощен хидратиращ агент, който активно въздейства върху дълбочината на бръчките, еластичността и блясъка на кожата. Засилва синтеза на колаген и спомага да се блокира оксидацията на витамин С. Възстановява увредените вследствие на стреса клетки.

Екстракт от Ягоди

Екстрактът от ягоди, който съдържа есенциални мастни киселини и флавоноиди, забавя преждевременното стареене на кожата, а другите активни растителни вещества имат възстановителен, подхранващ и хидратиращ ефект върху сухата кожа. Тя става мека и еластична. Естественият аромат на ягодата има силно ободряващ ефект!

Карагенан - ирландски мъх

Карагенан е вид ирландски мъх - съдържа витамините А, В1, В2, С, Е, Д, фукоксантин, йод, сулфоаминокиселини. Той стимулира процесите на регенерация на кожните клетки, има омекотяващо и леко бактерицидно действие. Карагенан ефикасно овлажнява кожата, има високото съдържание на полизахариди, органични киселини, минерални соли, спомага за извеждането на токсини, има антиоксидантно действие, подхранва кожата.

loading...