Назад до Зряла кожа MIRATENSE

Лифтинг Концентрат 2

Арт.№: 8850 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
116.00
 
лв.
87.00
 
лв.
Валидност на промоцията от
19.04.2024 до 05.05.2024
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Лифтинг Концентрат 2
Лифтинг Концентрат 2

Характеристики

Ефект
Бръчки по лицетоЕластичностКашмирена мекотаПовдигане, лифтинг, изпъванеХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожаМлада кожа

Видео

Активни съставки

Алгин - полизахариди от кафяви водорасли

Соли и естери на алгиновата киселина. Алгинати - това са полизахаридите, които са част от клетъчните мембрани, получени от кафяви водорасли. В козметиката се използват като сгъстяване, стабилизиране и желиращи вещества, т.е. при направата на овлажняващи гелове и маски за лице.

Ателоколаген - вид протеин с дълги фибри

Вид протеин с дълги фибри, който предимно се среща в дермата, но също така и в мускулите, сухожилията и ставните връзки. Колагенът формира структурата на съединителната тъкан. Колагеновите влакна се състоят от отделни молекули колаген, които се свързват и образуват влакна - кръстосани връзки извън клетките. Новите дебели влакна придават на дермата здравина и сила. След това влакната колагенови молекули губят своята разтворимост и от разтворим колаген става неразтворим колаген. Въпреки това, само разтворим колаген е в състояние да съхранява вода и осигурява оптимална влажност на кожата. Съдържанието на разтворим колаген намалява с увеличаване на възрастта. Затова в козметичните продукти се добавя разтворим колаген, който дълбоко овлажнява кожата, подобрява нейната еластичност и вид, като цяло кожата става по-финна.

Масло от Соя

Соята е една от най-древните селскостопански култури. Тя съдържа омега З и омега 6 полинаситени мастни киселини, лецитин фосфолипид с особена структура, играещ изключително голяма роля за липидния метаболизъм. Соевите белтъци са уникални сред растителните протеини, тъй като съставът на техните незаменими аминокиселини е много близък до състава на белтъците от животински произход. Масло от соя е богато на витамини от групата В, D и Е, наричани още витамини на младостта и дълголетието, микроелементи - желязо, калций, калий и фосфор, както и на комплекс от други изключително важни биологично активни природни компоненти. Масло от соя подхранва и прави кожата еластична, влиза в състава на продукти за масаж.

Олио от Царевица

Бледо жълто масло, което се придобива чрез пресоване на царевични семена. Обогатява се с кислород и така внася кислород в кожата, като по този начин подобрява микроциркулацията на кожата. Маслото от царевица възстановява липиди, бори се със стареене на кожата, има много добра поносимост от кожата, действа противовъзпалително, стимулира кръвообращението, успокоява кожата и отпуска мускулите.

loading...