Назад до Чувствителна кожа SENSITIVE SKIN

Крем за Куперозна Кожа и Розацея

Арт.№: 1335 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
67.00
 
лв.
56.95
 
лв.
Валидност на промоцията от
19.04.2024 до 05.05.2024
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Крем за Куперозна Кожа и Розацея
Крем за Куперозна Кожа и Розацея

Информация

Характеристики

Ефект
Зачервяване от всякакъв характерКуперозаРозацеяУртикарияУспокояващ ефект
Тип кожа
Чувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Bisabolol - вещество, извлечено от лайка

Бисабололът е активното вещество извлечено от лайка, етерично масло съдържа до 45% бисаболол. Той има противовъзпалително действие, бори се с дразнене и зачервяване и подиска развитието на бактерии. Бисабололът не предизвиква алергични реакции. В медицината бисабололът се използва за борба с изгаряния, а в козметичните продукти се използва за облекчение на увредена от слънцето кожа.

Анти-Куперозен Комплекс

Активен комплекс, който бързо успокоява чувствителна и свръхчувствителна кожа. Намалява зачервяване, оток, сърбеж, парене и чувство на напрежение върху кожата.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Ланолин

Получава се от мазнините в овча вълна, ланолинът всъщност не е липид, а парафин. Ланолинът поглъща вода (до> 300%), много добре се абсорбира от кожата, съдържа ценни биологични вещества и е с много добра поносимост. Той се използва за производство на кремове, мазила, мехлеми и емулсии. Ланолинът прави продуктите, гладки, силно придържащи се към кожата и водоустойчиви.

loading...