Назад до Зряла кожа RENOVAR

Лифтинг маска АРСЕЛОКС

Арт.№: 1178 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
39.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Лифтинг маска АРСЕЛОКС
Лифтинг маска АРСЕЛОКС

Информация

Характеристики

Ефект
Бръчки по лицетоБръчки по шия и деколтеЕластичностИзглаждане на тенаКашмирена мекотаПовдигане, лифтинг, изпъванеПодхранванеРегенерация, възстановяванеСтяга кожата
Тип кожа
Всички типове кожаЗряла кожа

Активни съставки

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Лимон

Екстрактът се добива от плодовете на лимоненото дърво, което е разпространено в средиземноморският регион. Той е богат на пинен, лимонен, феландрен, камфен, линалол, цитрал и цитронелол. Има приятен аромат: хладен, свеж, горчив, рязък. Дезинфекцира, потушава възпаления, подобрява кръвообръщението, премахва пигментни петна. Има освежаващо, пречистващо и стягащо действие върху кожата. Особено активен е при прилагането му върху мазна кожа и предотвратява промяната в цвета й.

Екстракт от Стволови Клетки на Ябълка

Екстрактът от фитостволови клетки на ябълка е съвременна съставка, която има следните предимства за кожата:

  • Активира защитните функции на стволовите клетки.
  • Осигурява без хирургичен микро-лифтинг.
  • Действа като анти-бръчки филър и запълващ активатор.
  • Увеличава синтезът на колаген.
  • Намалява вредите и защитава срещу UVA и UVB радиация.
  • Намалява видимите ефекти от свободните радикали.
  • Осигурява фотозащитен ефект срещу свободните радикали.
  • Драстично намалява появата на нови бръчки.

Колаген

Колагенът е най-важният белтък в организма, който определя изгледа и състоянието на кожата, заздравява слоевете на кожата и подобрява комуникацията им, затова се ползва в козметичната промишленост.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

Хидролизиран Житен Протеин

Хидролизираният житен протеин се добива от зърна на пшеница. Той подобрява капацитета на задържане водата в кожата, има възстановяващо и успокояващо действие. Кожата е хидратирана в дълбочина, тенът й е превъзходен.

loading...