Назад до Зряла кожа

Защитна Маска професионална

Арт.№: 7384 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
87.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Защитна Маска професионална
Защитна Маска професионална

Активни съставки

Бяла Глина

Омекотява кожата и я прави мека и еластична, жизнена и бляскава. Богата е на минерални соли и силиций. Има свиващо порите действие.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Екстракт от Черен Чай

Черният чай, който има ободряващо действие, съдържа по-голямо количество витамин С от зеления, и е мощен антиоксидант. На него се дължи изсветляването на тена на кожата и по-специално на тъмните кръгове под очите. А компресът от черен чай успокоява подутите клепачи. Дъбилните вещества пък свиват разширените пори и заглаждат неравностите по кожата. Черният чай е често срещана съставка в дневни и нощни кремове за лице. Черният чай заздравява кожата и предотвратява появата на фини линии и бръчки.

Масло от Житен Зародиш

Маслото от житен зародиш се добива чрез пресоване на зародиш от жито, то има нисък вискозитет и златистожълто цвят. Съдържа висококачествен растителен лецитин, витамин Е и провитамини А и D. Подобрява кръвообращението на кожата, сухата и груба кожа става еластична и кадифено мека отново.

loading...