Назад до Чувствителна кожа ARCELMED

Дермален Възстановяващ Серум професионален

Арт.№: 7371 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
74.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Дермален Възстановяващ Серум професионален
Дермален Възстановяващ Серум професионален

Характеристики

Ефект
Био - пилингБлясък, избистряне, освежаванеИзглаждане на тенаИзсветляване на петнаКашмирена мекотаЛиквидиране на пъпкиРегенерация, възстановяване
Тип кожа
Чувствителна кожа

Видео

Активни съставки

Pentavitin® - регулатор на влага, базиран на въглехидрати

Pentavitin® е високоефективен регулатор на влага, базиран на естествени въглехидрати. Неговият състав съответства на естествен комплекс от въглехидрати в роговия слой на човешката кожа. Pentavitin може да бъде добавен във всички овлажняващи продукти, по този начин той ефективно съхранява вода в кожата за дълъг период от време. Pentavitin спомага за комбинирането на влага със собствен кератин в кожата, това задържа влага и тя не може да се премахне дори от ексфолиант. Профилът на кожата става гладък и плътен, бръчките изчезват, а кожата изглежда по-блестяща и свежа.

Алфа хидрокси киселини (AHA) - природна киселина, която ексфолира мъртвите клетки

Имат ефект на подмладяване на кожата, намаляват бръчките и лекуват щетите, причинени от photoaging на нашата кожа. AHA ексфолира мъртвите клетки и същевременно и насърчава растежа на нови клетки на мястото на старите. AHA също подобрява производството на еластин и колаген, както и на съединения, отговорни за намаляване на бръчките и подобряващи гъвкавостта на кожата.

Аргинин - аминокиселина

Аргининът е най-често срещаната в природата незаменима аминокиселина. Той участва в азотната обмяна в клетките, извежда амонякът, ускорява зарастването на рани, засилва имунитета. Аргининът допринася за синтеза на колаген, възстановява и защитава кожата.

Екстракт от Дървестни Гъби

Екстракт от гъба, която расте по кората на дървото лиственица. Той има укрепващо и стягащо кожата действие, блокира липогенезата и емулгира кожните липиди. Екстрактът от дървестни гъби матира мазната кожа, подобрява структурата й и регулира изхвърлянето на секрети от мастните жлези.

Млечна Киселина

Естествен компонент на кожата, която има функция да задържа влагата. Млечната киселина реагира като слаба киселина при контакт с вода и стабилизира функцията за задържане на влага в кожата (рН стойност около 5.5).

loading...