Начало Тип кожа Мазна кожа Нечиста акнеична кожа

Витализиращ Скраб за Лице

Арт.№ 666
0.0/5 от общо 0 оценки
49.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Ексфолиращ скраб с микрогранули за пилинг на лице. Подходящ за всички типове кожа. Отстранява ненужните мъртви клетки. Подобрява профила на кожата и пенетрацията на всеки продукт след това. Придава жизненост и сияние на лицето.

Предимства:

  • Иновационен пилинг, който нежно отстранява мъртвите клетки, изглажда.
  • Подобрява профила на кожата и я прави по-фина.
  • Кожата е видимо по-красива, мека, кадифена и нежна.

Употреба:

След почистване с тоалетно мляко нанесете малко количество от пилинга върху лицето и шията. Избягвайте зоната около очите. С мокри ръце масажирайте 2-3 минути с кръгови движения. Отстранете обилно с вода или влажен компрес. След процедурата тонирайте.

Размер: 50мл.

Активни съставки

Скуалан

Скуаланът е бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин. Притежава много добра поносимост от кожата и лигавиците, има изключителен капацитет на разпространение. От една страна, скуаланът има изглаждащ кожата ефект, а от друга страна, той е подходящ като разтворител за липидо-разтворими активни вещества.

Масло от Шеа

Това е естествено срещан растителен липид, добит от ядки на орехи от шеа дърво. Дървото расте най-вече в Централна Африка, има ядки наподобяващи на сливи, които съдържат мазнини до 50%. Маслото от шеа съдържа витамин Е, алантоин и различни каротини. То предпазва кожата от дехидратация, прониква добре и възстановява липидите, има омекотяващ и лечебен ефект. Маслото от шеа създава върху кожата тънък защитен слой и има естествен слънцезащитен фактор.

Витамин С Палмитат

Витамин С палмитат се произвежда, чрез комбиниране на витамин C с палмитинова киселина, в резултат на това, се получава витамин C дериват, който е липидо-разтворим (за разлика от чистият витамин C). Витамин С палмитат е антиоксидант, предотвратява окисляването на ненаситени липиди, активни вещества и етерични масла.

Ексфолиращи Гранули

Ексфолиращите гранули представляват абсолютно сферичен акрилатен кополимер, който се раздробява под налягане на по-малки частици с размер около 1μm . Маслото, което се съдържа в ексфолиращите гранули, оставя в кожата приятно усещане. Тази ексфолиантна среда е изключително топлоустойчива и е подходяща за работа с вапозон. Изключително нежно се отстранява повърхностния мъртъв слой от кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектБио - пилинг
Кашмирена мекота
Изглаждане на тена
Блясък, избистряне, освежаване

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Витализиращ Скраб за Лице 49.00 лв
Витализиращ Скраб за Лице

Витализиращ Скраб за Лице

Cleansing
49.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари