Назад до Козметика за тяло

Ароматен Охлаждащ Гел професионален

Арт.№: 7348 Принтирай
Безплатна доставка при поръчка над 150 лв.
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
49.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Ароматен Охлаждащ Гел професионален
Ароматен Охлаждащ Гел професионален

Характеристики

Ефект
Блясък, избистряне, освежаванеЕластичностКашмирена мекотаРегулиране на омазняванетоХидратация

Активни съставки

Алое Вера Гел - вещество извлечено от алое вера кактус

Извлечен от листата на кактус. Този растителен екстракт е богат на повече от 50 биологично активни вещества, като протеини, минерали, витамини и ензими. ('изцеление') Алое вера притежава и противовъзпалителни свойства, облекчава болката и опънатост на кожата. Алое вера гел засилва естествените регенеративни сили на кожата, доставя влага на кожата, има дезинфекциращо действие и намалява възпалението по-бързо. В медицината и фармацията това активно вещество се използва при лечението на екзема, акне, невродермит и псориазис.

Екстракт от Гинко Билоба

Екстрактът се получава от листата на дървото гинко билоба. Гинко билоба има разнообразни свойства: подобрява силата и пропускливостта на капилярите и вените, повишава резистентността към отоци, защитава от свободните радикали, подобрява кръвообращението, стимулира тъканите, снабдява с кислород на кожата, подобрява микроциркулацията и по този начин оказва регенериращо действие, предпазва от раздразнения и възпаления и е подходящ дори за най-чувствителната кожа.

Екстракт от Див Чемшир

Дивият чемшир е вечнозелен нискорастящ храст, който расте до 1 м. височина. Растението се е приспособило към сухи лета, като е образувало малки заострени зелени листа, кафеникаво оцветени на места, заети с фотосинтеза. Техните плодове и зелено-бели цветове изглеждат сякаш са седнали в листата. Заради своя състав коренът се използва за медицински цели, има деконгестивен, противовъзпалителен и анти-хеморагичен ефект. Екстрактът от див чемшир се използва за раздразнена и чувствителна кожа, включително чувствителна зона около очите. Много подходящ за използване при кожа с розацея и целулит.

Екстракт от Мента

Когато листата на ментата са смачкани, това тревисто растение развива аромат, който е подобен с този на лимон. Ето защо екстрактът от мента често е наричан ​​маточина. Екстрактът от листата съдържат висок процент от фини танини, розмарин киселина, флавоноиди и етерични масла като цитрал, цитронелол, линалол, гераниол и алдехид. Екстрактът от мента има успокояващ, охлажгащ и тонизираш ефект, който също укрепва и нервите.

Пантенол - провитамин, който ускорява растежа на клетките

Пантенолът (провитамин) е начална форма на пантотенова киселина, която е широко разпространена във всички живи клетки (в плодове, зеленчуци, мляко, мускулите, животни и хора). Пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зряла кожа се. Стимулира енергийния метаболизъм на клетките и скоростта на клетъчното деление в зрялата кожа. Пантенолът прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно увеличава влажността в кожата. Освен това той предпазва от слънчево изгаряне, стимулира естествената пигментация на кожата и има противовъзпалително и успокояващо действие.

loading...