Назад до Ампули за лице ARCAYA

Ампули 100% масло от Таману за натурална регенерация на клетките

Арт.№: 504 Принтирай
ППЦ:
 
лв.
 
лв.
40.00
 
лв.
Валидност на промоцията
Неналичен
Направи запитване
отговаряме бързо
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
Ампули 100% масло от Таману за натурална регенерация на клетките
Ампули 100% масло от Таману за натурална регенерация на клетките

Информация

Характеристики

Ефект
Бръчки под очитеБръчки по лицетоБръчки по шия и деколтеЗачервяване от всякакъв характерИзгарянеКашмирена мекотаКуперозаПодхранванеРегенерация, възстановяванеРозацеяУртикарияУспокояващ ефектХидратация
Тип кожа
Всички типове кожаМлада кожаНечиста акнеична кожаСмесена към мазнаСмесена към суха кожаЧувствителна кожа

Документи за сваляне

Активни съставки

Масло от Таману

Маслото от таману възстановява проблемната кожа и подпомага заздравяването й след операция. Прилага се за лек масаж заради неговите възстановяващи свойства, както и заради способността му за подобряване на циркулацията на кръвта.

Олио от Жожоба

Олиото от жожоба се добива от орехоподобните семена на пустинното растение жожоба (основни области на отглеждане: Калифорния, Аризона, Мексико).То е уникално в целия растителен свят, от химична гледна точка всъщност то е течен восък (при стайна температура) и практически не гранясва. Състои се главно от висши мастни киселини, свързани с алкохоли. Свойствата му са подобни на тези на китовата мас, която е била използвана в миналото. Има добра попиваемост във всички видове кожа, включително мазна. Нанесено върху кожата създава невидим за окото, устойчив и еластичен слой, който я подхранва и предпазва от неблагоприятните въздействия на околната среда, без да пречи на нормалната жизнена дейност. Създаденото от него повърхностно и дълбочинно омазняване регулира мастната секреция на кожата. Не предизвиква никакво дразнене и алергични реакции.

loading...