Начало Тип кожа Чувствителна кожа Ампули Орхидея Сензитив за перфектен баланс и успокоение на кожата

Ампули Орхидея Сензитив за перфектен баланс и успокоение на кожата

Арт.№ 180
0.0/5 от общо 0 оценки
43.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Уникален екстракт за нансяне върху стресирана кожа: успокоява, балансира и регулира нервната и лесно раздразнителна кожа. Доставя на клетките незабавно успокоение! Кожата става по-устойчива към всички ежедневни атаки.

Предимства:

  • Успокоява и регулира раздразненията.
  • Потушава зачервявания от различен характер.
  • Създава защита.

Употреба: Нанесете съдържанието и втрийте за 2-5 минути.

Размер: 10 ампули по 2мл.

Активни съставки

Млечна Киселина

Естествен компонент на кожата, която има функция да задържа влагата. Млечната киселина реагира като слаба киселина при контакт с вода и стабилизира функцията за задържане на влага в кожата (рН стойност около 5.5).

Bisabolol - вещество, извлечено от лайка

Бисабололът е активното вещество извлечено от лайка, етерично масло съдържа до 45% бисаболол. Той има противовъзпалително действие, бори се с дразнене и зачервяване и подиска развитието на бактерии. Бисабололът не предизвиква алергични реакции. В медицината бисабололът се използва за борба с изгаряния, а в козметичните продукти се използва за облекчение на увредена от слънцето кожа.

Алантоин - органично вещество, което ускорява заздравяване на рани

Алантоин в природата може да се намери в големи количества в черен оман корен, в кора на конски кестен, в пшеничен зародиш, в цвекло, а също и в човешкото тяло. Алантоинът има дезинфектиращ и почистващ ефект, ускорява зарастването на раните, стимулира клетъчното образуване и по този начин възстановява увредената тъкан. Алантоинът успокоява кожата, особено груба кожа, и е полезен в случай на слънчево изгаряне. Тази съставка влиза в състава на продукти за чувствителна кожата, акне, розацея или екзема.

Глицерин - вискозна течност, която може да се смесва с вода

В свободната си форма това е бистра, вискозна течност със сладък вкус, която може да се смесва с вода във всякакво съотношение. В свързаната си форма глицеринът е компонент на лецитин и на всички природни масла и липиди. В козметичната индустрия глицеринът се използва като посредник в задържане на влагата в кожата.

Сорбитол

Сорбитолът представлява сладък на вкус, шествалентен алкохол, който се среща в череши, сливи и самодивско дърво, и е тясно свързан химически с глюкоза. Сорбитолът има функция да задържа влага, подобно на глицерин, и затова често се използва в козметиката.

Екстракт от Лайка

Лайката е ароматно миришеща билка с разклонено стъбло и листа с форма на перо. Лайката формира златистожълт цвят, които е заобиколен от бели листа в пръстеновидна форма. Лайката съдържа множество интересни активни вещества, от които хамазулен и бизаболол са най-важни за козметологията. Тези активни вещества, имат противовъзпалително, успокояващо и възстановяващо действие върху кожата.

Рициново Масло

Рициновото масло е широко разпространено средство за домашно лечение от дълбока древност. То притежава редица ценни лечебни качества. Освен неговото отдавна известно слабително действие, то притежава и локално действие върху кожата и подкожната тъкан. Рициновото масло премахва брадавици, бенки, тъмни петна и други кожни образувания след няколко седмичен курс на локално втриване в кожата. Има противовъзпалително и антибактериално действие, обгръща и защитава клетката. Съдържа олеинова и линолинова киселина и има функция да прониква дълбоко в кожата.

Екстракт от Дъб

Екстрактът от дъб действа на кожата успокояващо и омекотяващо.

Екстракт от Бяла Орхидея

Eкстрактът от бяла орхидея не просто изсветлява пигментациите, но също така подпомага естественото производство на пигмента меланин на генно равнище в организма. С негова помощ ние се спасяваме не само от образувалите се пигментни петна, но и предотвратяваме тяхната поява в бъдеще. Да не говорим, че продуктите, които съдържат екстракт от бяла орхидея, възвръщат здравословния сияен блясък на кожата.

Характеристики на Продукта

ЕфектИзгаряне
Ортикария
Розацея
Купероза
Зачервяване от всякакъв характер
Успокояащ ефект
Подхранване

Документи за сваляне

1 5 MB | jpg
1 17 KB | jpg

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ампули Орхидея Сензитив за перфектен баланс и успокоение на кожата 43.00 лв Препоръчан
Ампули Орхидея Сензитив за перфектен баланс и успокоение на кожата

Ампули Орхидея Сензитив за перфектен баланс и успокоение на кожата

ARCAYA
43.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари